Султан з "Величного століття" знайшов собі Шахерезаду

Султан з "Величного століття" знайшов собі Шахерезаду

Шахерезада дізнається про те, що життя її сина висить на волосині - він страшно хворіє.

Поделиться:

Шахерезада дізнається, що життя її сина висить на волосині - він страшно захворів. Є спосіб вилікуватися, але відсоток невеликий. Жорстоке випробування, яке влаштувала доля, героїня намагається побороти самотужки. Чоловік жінки раптово покинув цей світ, а свекри не допомагають. Саме у період безвиході Шахерезада отримує цікаву і спокусливу привабливу пропозицію від її боса Онура...

Прем'єра першого сезону серіалу "Тисяча і одна ніч" відбулася у листопаді 2006 року. Режисер Кудрет Сабанджі зняв історію про сучасну Туреччину. Однак види шикарних вілл турецьких мільйонерів, офіси у престижних районах, дорогий одяг від кутюр'є та інші атрибути нашого століття не змінили суті: деколи стосунки між чоловіком і жінкою залишилися на тому ж рівні, що і ті, які глядачі бачили у "Величному столітті".

ЧИ ЗНАЄТЕ ВИ, ЩО:

1. "Тисяча і одна ніч" входить до топ-10 найпопулярніших турецьких серіалів. До прем'єри "Величного століття" у серіалу були найвищі рейтинги на турецькому телебаченні.

2. Після виходу драми на екрани Бергюзар Корель стала однією з найпопулярніших актрис Туреччини і отримала "Золотого метелика" (найпрестижніша телевізійна премія) за роль Шахерезади.

3. Халіт Ергенч і Бергазюр Корель настільки вжилися в своїх персонажів, що службовий роман в кадрі перетворився у справжнє кохання на майданчику, незважаючи на те, що Халіт був на той момент одружений. Після зйомок у "1001 ночі" Халіт і Бергазюр одружилися, і незабаром у них народився син Алі.

4. У деяких серіях можна почути музику з "Шехерезади" Римського-Корсакова.

Дивитися серіал "Тисяча і одна ніч" онлайн на сайті "1+1" можна за посиланням.