Новий турецький серіал "Сила"

Новий турецький серіал "Сила"

На 1+1 турецький серіал, у якому головну роль грає актриса Джансу Дере. Вона відома як суперниця Роксолани - Фірузе

Поделиться:

На каналі 1 +1 скоро стартує прем'єра турецького серіалу "Сила". Головну роль у ньому грає актриса Джансу Дере, добре відома глядачам за роллю головної суперниці Роксолани, Фірузе, в серіалі "Величне століття. Роксолана".

Серіал розповість про драматичну долю турецької дівчини Сили (Джансу Дере), яку в дитинстві бідні батьки віддали на виховання парі багатіїв у Стамбул. До повноліття у дівчини було все найкраще, але в один момент все змінилося ...

Рідний батько Сили приїжджає у Стамбул і під приводом хвороби матері забирає дівчину додому. Сила намагається звикнути до нового оточення, але не знає, що в тих краях долю дівчат вирішують їхні рідні. Вона навіть не здогадується, що її чекає. Дівчину видають заміж за незнайомого чоловіка - Борана (Мехмет Акіф Алакурт).

Сила стала полонянкою у світі, де закони нічого не значать, а життям людей керують звичаї. Це історія кохання дівчини з сумом у серці та чоловіка, який опинився перед вибором: традиції чи поклик серця ...

- Мені цей серіал сподобався тим, що це історія людей: Сили і Борана, які хочуть жити своїм життям, самі приймати рішення і нести за них відповідальність. Саме цим мені й подобається моя героїня Сила - вона вміє за себе постояти і не боїться приймати важливі рішення й робити кроки назустріч своєму щастю, - каже виконавиця головної ролі Джансу Дере.

Дивіться серіал "Сила" вже скоро на каналі 1+1!