"Світ навиворіт" - 2 роки в ефірі "1+1"

"Світ навиворіт" - 2 роки в ефірі "1+1"

11 грудня, рівно 2 роки тому, в ефір телеканалу "1+1" вийшов перший випуск авторської телепрограми Дмитра Комарова "Світ навиворіт".

Поделиться:

11 грудня, рівно 2 роки тому, в ефір телеканалу "1+1" вийшов перший випуск авторської телепрограми Дмитра Комарова "Світ навиворіт". За цей час знімальна група, що складається всього з двох людей, зняла більше 50-ти повноцінних програм. "Світ навиворіт" заслужено став українським тревел-проектом №1 і улюбленою програмою мільйонів телеглядачів, яка не має аналогів. Завдяки Інтернету та супутниковому мовленню телеканалу "1+1" у програми з'явилася ціла армія шанувальників за межами України. В цьому проекті ви не побачите банальних розповідей про визначні туристичні пам'ятки, описані в кожному путівнику. У кадрі тільки справжня екзотика і погляд на країну зсередини. У своїх телеподорожах Комаров не сторонній спостерігач - він завжди повноправний учасник подій.

Вже після новорічних свят у новому сезоні проекту глядачі телеканалу 1+1 побачать унікальні кадри з В'єтнаму, зворотний бік цієї країни. Нічне полювання на змій у болоті, екстрим-похід по замінованих ненаселених островах, найстрашніші кулінарні винаходи людства. В одному з найкрасивіших місць Землі Дмитро навчиться вирощувати перли, в джунглях на Півдні країни – первісним методом зловить дикого слона, покаже в'єтнамську буйволячу кориду 1 стане учасником заборонених півнячих боїв. "Нам є чим вас здивувати!" - часто каже ведучий у своїх програмах, і з цим важко не погодитися. Стежте за анонсами на телеканалі "1+1" і не пропустіть нового сезону програми про найяскравіші, неймовірні й по-своєму божевільні подорожі.

А завтра, 12-го грудня, Дмитро Комаров буде в гостях у "Сніданку з 1+1", де й розповість про свої подорожі по В'єтнаму і покаже кадри з програми, яка вже скоро буде в ефірі "1+1".

http://travel.1plus1.ua/otchety/den-rozhdeniya-naiznanku.html - перший фоторепортаж зі зйомок нового сезону у В'єтнамі дивіться на сайті програми.