Світське життя: Для якого чоловіка готує Тіна Кароль

Світське життя: Для якого чоловіка готує Тіна Кароль

Днями "Світське життя з Катериною Осадчою" відзначить десятиріччя

Поделиться:

Днями "Світське життя" з Катериною Осадчою" відзначить десятиріччя. Ювілейне святкове шоу телеканал 1+1 покаже 24 липня о 21.00. Цього ж року десятиріччя творчої діяльності святкує і Тіна Кароль.

З цього приводу знімальна група "Світського життя" першою завітала в гості до співачки, у її великий заміський будинок, який зірка починала будувати разом з чоловіком і закінчила вже після смерті Євгена Огіра. 

Біля воріт Катерину Осадчу зустрічали хатні робітники зірки - філіпінці. За словами Тіни, вони з'явилися в її будинку за цікавих обставин: співачка прихистила постраждалу від повеней на Філіпінах подружню пару і вони вже кілька років працюють в її будинку.

Проте, помічники тільки доглядають за садом та прибираються в приміщеннях. А готує для свого єдинго чоловіка -шестирічного сина Веніаміна Тіна сама. Зірка показала Каті Осадчій майже стерильну кухню та розкрила вміст свого холодильника. Як виявилося, їсть українська зірка небагато, а торти купує тільки для дитини.

Під час ексурсії будинком не оминули дитячу кімнату, а також приватний простір самої Тіни. Співачка продемонструвала свою гордість - гардеробну кімнату, в якій вона тримає весь концертний одяг. 

Зайшли Тіна з Катериною і в тренажерний зал, у якому співачка тренується тричі на тиждень. Катерина Осадча навіть постояла з Тіною у спарингу і господиня продемонструвала гостям кілька боксерських прийомів!

В своєму обійсті Тіна має також город, на якому вирощує овочі, зелень та ягоди. А поруч - розарій. З троянд співачка навіть варить варення за рецептом своєї бабусі.

За чашкою чаю з запашним трояндовим варенням Катерина Осадча та Тіна Кароль згадували, як майже одночасно розпочали свої кар'єри та через що ображалися одна на одну багато років тому. Не пропустіть велику екскурсію будинком Тіни Кароль у "Світському житті" сьогодні, 17липня, о 23.00 і ви дізнаєтеся, про що зараз шкодує Тіна Кароль, які в неї склалися стосунки зі свекрухою, яке майбутнє зірка готує сину та чому співачку на кордоні підозрювали у провозі контрабанди.