"Світське життя": Російський актор Анатолій Пашинін зізнався, що ненавидить Путіна

"Світське життя": Російський актор Анатолій Пашинін зізнався, що ненавидить Путіна

Як би не старалися у Кремлі нав'язати росіянам свою правду щодо подій в Україні, пропаганді вірять далеко не всі. 

Поделиться:

Як би не старалися у Кремлі нав'язати росіянам свою правду щодо подій в Україні, пропаганді вірять далеко не всі. Так, відомий актор Анатолій Пашинін запевнив "Світське життя", що не він один тверезо сприймає інформацію і душею та серцем підтримує нашу державу.

"Багато росіян, саме росіян, а не цих незрозумілих ординців, які невідомо звідки взялися, думають ще розумніше, конструктивніше, радикальніше та цікавіше, ніж я. Інша справа, що ці люди вже мають родини, дітей. Я прошу вас з розумінням до цього поставитися. Не сперечайтеся з цими людьми, які кричать "Хто, якщо не Путін?" Нехай будуть вони прокляті! Забудьте про них, вони здохнуть та будуть горіти в пеклі. А ми будемо будувати нормальне життя для своїх дітей. Ми дуже хочемо того ж самого в Росії. Освічені люди, яким не байдуже до свого народу, які справді люблять людей, а не шматок території. Єдине, мені жаль, що зараз таке діється, тому що руським ніхто не простягне руку допомоги", - висловився Пашинін.

Також Анатолій назвав росіян і українців братнім народом і зізнався, що за своїх йому соромно.

"Любі українці, я прошу у вас вибачення за тих людей, які сидячи у Челябінську, знають краще вас, що у вас там відбувається. А за тих гадів, які воюють, я не вибачаюся, тому що вони мені не рідня", -  поділився емоціями Пашинін.

Російського актора не лякають переслідування влади, тому про свою ненависть до Путіна він не мовчить.

"Мені вже сказали, що тепер за свою позицію, що Севастополь - українське місто, я можу сісти на 7.5 років, тому що це розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Я ненавиджу цих людей: Путіна, всю цю когорту, яка з ними хоч раз за руку віталася. Та що ми про них говоримо? Ось, помер Віталій Лінецький. Мене вражає – помирають такі люди, а живуть ось ці симоненки… Я в щоці, я вже не вірю навіть у Бога єдиного, тому що його немає. Тому що, напевно, найсуворіший Бог у світі не допустив такого гадства, яке діється в Росії. Повірте, це жах!" - сказав Анатолій Пашинін.

Більше дізнавайтеся у сюжеті "Світського життя":