Святослав Вакарчук: "Ми з Тамарою ходимо парою"

Святослав Вакарчук: "Ми з Тамарою ходимо парою"

Тренер зізнався, що не може сперечатися з Тамарою Гвердцителі

Поделиться:

Цієї неділі о 21.00 глядачі "1+1" побачать четвертий епізод "Голосу країни. Перезавантаження". Тренери продовжують обирати найкращих вокалістів. Святослав Вакарчук поки пасе задніх: у його команді усього три учасника. Тренер зізнався, що йому складно боротися за героя, якщо на нього претендує і Тамара Гвердцителі.

"Я просто не можу сперечатися з Тамарою, - зізнається співак. – Вона дуже приємна інтелігентна жінка, справжній професіонал. Нам цікаво говорити на різні теми у перервах. Я щасливий, що сиджу поряд!".

Емоцій від спілкування не приховує і Тамара Гвердцителі: "Я вражена знайомством зі Славою. Він дуже талановита людина, такий собі філософ". Співачка зізнається, що знайомства з Вакарчуком чекала не тільки з цікавістю, а й із хвилюванням, адже рокери часто упереджено ставляться до виконавців популярної музики.

"Я не думала, що він ставитиметься до мене так по-доброму, це казково приємно!" - зізналася Тамара Гвердцителі.

У перервах між зніманнями "прослуховувань наосліп" наставники не тільки обговорювали спільних музичних кумирів, а й навіть співали в дуеті. Найчастіше у їхньому виконанні звучала композиція Шарля Азнавура"Вечная любовь".

Тамара зазначила, що Святослав часто допомагає їй на проекті порадами й підтримкою. "Я вам допомагаю, бо ви мені подобаєтеся", - зізнався співак.

Коли в четвертій програмі Тамарі і Святославу довелося боротися за талановитого виконавця, рокер підійшов і обійняв колегу, надавши героєві можливість робити вибір самостійно.

Кого з двох наставників обере учасник, побачимо уже в неділю.

У четвертій програмі за право потрапити в проект уперше змагатиметься закохана пара, яка розраховує отримати одразу два місця в командах тренерів. Також телеглядачі побачать на сцені "Голосу" знайомі обличчя. Потрапити в проект сподівається екс-солістка гурту "Гарячий шоколад". Окрім того, одна із учасниць виконає пісню Тамари Гвердцителі "Мамины глаза". Як відреагує зірковий тренер на її виступ – дивіться 23 березня о 21.00 на "1+1".