Телеканал "1+1" покаже серіал власного виробництва "Хазяйка"

Телеканал "1+1" покаже серіал власного виробництва "Хазяйка"

Дія 24-серійної драми "Хазяйка" відбувається у маленькому шахтарському містечку Аніканово.

Поделиться:

Скоро "1+1" покаже новий серіал "Хазяйка" виробництва "1+1 Production".

Режисер – Бата Недіч. Головні ролі у серіалі "Хазяйка" виконали українські актори Олена Стефанська, Катерина Варченко, Марк Дробот, Сергій Радченко, Володимир Горянський.

Дія 24-серійної драми відбувається у маленькому шахтарському містечку Аніканово. В основі сюжету протистояння двох жінок – молодої матері-одиначки Наташі Суворової (Е. Варченко), яка під тиском обставин вимушена працювати на єдиному діючому підприємстві у місті, вугледобувній шахті "Алмазна", та "хазяйки міста" і шахти Аліни Хмельовської (О. Стефанська), що маніакально одержима владою і тримає у страху усе шахтарське містечко Аніканово.

"Моя героїня жорстока у своїх рішеннях, її дії носять інколи навіть кримінальний характер, а її одержимість владою маніакальна. "Я хазяйка цього міста", - впевнено говорить Аліна Хмельовська в одній із перших серій. Вона сильна та зріла жінка, справжня голова мафіозного спруту, її образ не є типовим для українського глядача, оскільки такі риси характеру та вчинки більш властиві чоловіку. Намагаючись утримати владу, "хазяйка" інколи достатньо далеко заходить у своїх рішеннях, не жалкуючи тих, хто стоїть на її шляху", - коментує виконавиця головної ролі "Хазяйки" Олена Стефанська.

У житті маленького містечка Аніканово багато що змінюється, коли на чолі шахти стає син хазяйки, столичний підприємець Олександр.

Саундтреком до серіалу "Хазяйка" стала улюблена українцями композиція "Сдаться ты всегда успеешь" тренера "Голос країни-6", відомої української співачки Тіни Кароль. Презентація кліпу відбулась у прямому ефірі "Сніданок з "1+1".

Як стало відомо раніше, "Хазяйка" - це адаптація латиноамериканської теленовели "La Patrona". Cценарій адаптації написала українська письменниця Ірина Чернова, переможниця премії "Коронація слова", відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. "1+1 Продакшн" займався виробництвом серіалу.

Дивіться новий український серіал Хозяйка - перша серія онлайн 01.02.2016. 

Новости по теме