Тіна Кароль першою привітала Катя Осадчу із Днем народження

Тіна Кароль першою привітала Катя Осадчу із Днем народження

У прямому ефірі "Сніданку з "1+1", гостею якого стала іменинниця, показали відеозвернення співачки до своєї подруги.

Поделиться:

Сьогодні в Каті Осадчої День народження. Відома співачка Тіна Кароль першою зі знаменитостей привітала ведучу "Світського життя". У прямому ефірі "Сніданку з "1+1", гостею якого стала іменинниця, показали відеозвернення співачки до своєї подруги.

"Катю, вітаю тебе з Днем народження і хочу побажати простого жіночого щастя", - сказала Тіна і передала до студії красивий осінній букет.

Із квітами гостю зустріли й ведучі "Сніданку з "1+1". Анатолій Анатоліч і Марина Леончук привітали колегу й одразу поцікавилися, який настрій її сповнює.

"Ще з ночі я думала про те, що в житті відбулося за останній рік, що всигла, а що -  ні. Робила висновки і будувала плани на майбутнє", - зізналася Катя і додала, що цьогорічний День народження відзначить у сімейному колі. Зірка "1+1" переконана: зараз веселощі не на часі.

"Я не планую гучних святкувань. Ввечері обов'язково побачуся з родиною. Має приїхати моя бабуся, зустрінуся  з друзями", - поділилася планами Осадча і продовжила отримувати привітання від колег.

Аби побажати усього найкращого співведучій по шоу "Голос. Діти", до студії "Сніданку з "1+1" завітав Юрій Горбунов.

Як Юрій і Катя готуються до старту співочого шоу "1+1"? Чому вважають свій тандем унікальним, дізнавайтеся у відео: 

Нагадаємо, сьогодні о 23:00 на вас чекає новий випуск "Світського життя" із Катериною Осадчою. Не пропустіть!