Тіна Кароль презентувала фільм про кохання, молитву і віру

Тіна Кароль презентувала фільм про кохання, молитву і віру

Тіна Кароль особисто презентувала глядачам фільм-сповідь про себе "Сила любові та голосу". Вона відвідала допрем'єрний показ стрічки у кінотеатрі "Київ".

Поделиться:

Тіна Кароль особисто презентувала глядачам фільм-сповідь про себе "Сила любові та голосу". Вона відвідала допрем'єрний показ стрічки, що відбувся у понеділок 10 лютого у кінотеатрі "Київ".

"Сила любові і голосу" - це документально-художня стрічка виробництва каналу 1+1. Тіна Кароль вперше зважилася розповісти те, що непосильно довго тримала у собі – як колись ледве знайомий продюсер Євген Огір врятував їй життя, як вони закохалися та скільки мужності потрібно людині, щоб пережити найстрашніше випробування долі.

Тіна Кароль з'явилася у кінотеатрі за 10 хвилин до запланованого початку показу. Вона не позувала фотографам і не роздавала інтерв'ю.

Перед тим, як у залі вимкнули світло, співачка взяла слово. Вона подякувала усім творцям стрічки і зізналася, що дуже хвилюється, адже, як і глядачі, бачить фільм уперше.

"Цей фільм про кохання, молитву і віру, - сказала Кароль. -  Про віру - як рушійну силу. Про молитву – як про опору, чисту духовність. І про кохання – як про відданість. Я щиро зізнаюся, що не бачила цей фільм, і неймовірно хвилююся. Приємного перегляду!"

Глядацька зала була заповнена вщент. На допрем'єрний показ прийшли друзі і колеги Тіни Кароль, прихильники її творчості, журналісти. Люди, яким не вистачило місць, дивилися стрічку, сидячи у кінозалі просто на сходах.

Багато людей прийшли на прем'єру з квітами. Під час показу фільму глядачі кілька разів вибухали оплесками. А коли стрічка завершилася, з'ясувалося, що деякі епізоди змусили плакати навіть чоловіків.

По завершенні фільму Тіна Кароль подякувала глядачам, попрощалася і швидко пішла з глядацької зали.

"Фільм "Сила любові і голосу" ми показували фокус-групі, своїм друзям, для того, щоб дізнатися реакцію глядачів, - розповів перед показом креативний продюсер стрічки Олег Боднарчук. - Одна моя близька знайома сказала: "Я хочу подзвонити своїй мамі". А друг сказав: "Я хочу обійняти свою кохану і тримати її за руку дуже довго". Заради таких миттєвостей і варто було зробити цей фільм. Ми вдячні Тіні за те, що подарувала нам свою відвертість".

А генеральний директор каналу 1+1 Олександр Ткаченко зауважив, що фільм "Сила любові і голосу" виявився незвичайним експериментом для каналу.

"Це така рідкісна ода коханню і коханому, відверта і щемлива. Я належу до тих людей, хто вірить: душі близьких, хто відійшов у інший світ, бачать нас і супроводжують. Коли дивилися фільм, у мене кілька разів виникало відчуття, що Євген - серед нас, просто в залі" - одразу після показурозповіла Алла Мазур. - "Тіна схильна до ризикованих експериментів, вона часто бентежить публіку, і це черговий її сміливий крок. Адже такі сокровенні речі і важко і страшно виносити на широкий загал. Вона насмілилася. І я їй дуже вдячна за цей ризик. Бо Тіна усіх нас, глядачів, ще раз змусила усвідомити, наскільки ми потрібні і важливі один одному тут і зараз – на цій землі"

Ведучою заходу була Соломія Вітвіцька. Після перегляду Соля зізналася: "Багато речей відкладаються на завтра, завжди думаєш, що часу ще багато і все встигнеш. Однак час дуже плинний. Варто над такими речами серйозніше замислюватися і цінувати кожну мить, проведену з коханими, адже все минає, окрім щирих почуттів"

Оля Фреймут, що відвідала прем'єру разом із дочкою Златою, палкою прихильницею Тіни, розповіла, що після прем'єри фільму написала Тіні смс –ку: "Тіна, я полюбила тебе назавжди!".  А щодо самого фільму зауважила, що "1+1 Продакшн" передали в цьому унікальному фільмі саму душу Тіни. Це дуже висока мистецька робота, яка має надмісію – всі ті, хто в депресії – вийдуть з неї, а хто любить – той полюбить іще більше!"

Фільм "Сила любові і голосу" складається з концертних номерів Тіни Кароль та документальної історії, зйомки якої тривали понад три місяці.

Над фільмом працювали "1+1 Продакшн", творчий колектив співачки, режисер-постановник Олена Коляденкотабалет Freedom.

Всеукраїнська прем'єра фільму "Сила любові і голосу" відбудеться у День закоханих, 14 лютого, на каналі 1+1. Початок – о 22:15.