Тіна Кароль презентувала головну композицію "Різдвяної історії" на "1+1" (ВІДЕО)

Тіна Кароль презентувала головну композицію "Різдвяної історії" на "1+1" (ВІДЕО)

Співачка виконала її разом із відомим дитячим хором, а також зіграла на глиняній сопілці.

Поделиться:

Сьогодні, 25 грудня, в ефірі "Сніданку з 1+1" відбулася прем'єра головної композиції "Різдвяної історії з Тіною Кароль" - "Щедрик". Співачка виконала її разом із відомим дитячим хором, а також зіграла на глиняній сопілці.

"Навіть мама цю колядку у такому виконанні сьогодні почула вперше, - розповіла співачка. – Мені треба було вирішили, чи готова я як музикант доторкнутися до такого матеріалу, як колядки, і дати йому нове сучасне прочитання – це було складно".

Тіна Кароль також розповіла, що вчилася грати на глиняній сопілці спеціально для "Різдвяної історії", а найскладнішим було, щоб інструмент заграв у потрібній тональності.

Номер на композицію "Щедрик", прем'єра якої відбулася в "Сніданку з 1+1", був знятий в унікальних інтер'єрах на тлі стародавніх фресок і мозаїк Софійського собору. Це перший випадок в історії незалежної України, коли національна святиня відкрила свої двері для таких масштабних кінознімань.

"Я була надзвичайно щаслива там опинитися. Не можна було використовувати спеціальне обладнання для зйомки, запалювати свічки. Тому знімальна група використовувала електронні свічки, привезені з-за кордону. Зйомка пройшла настільки легко, тому що всі надихнулись. Я дуже вдячна за можливість показати наше культурне надбання", - розповіла Тіна Кароль.

За сюжетом музичного фільму, Тіна Кароль, яка постане в образі матері - берегині, хранительниці українських традицій, напередодні Різдва розповідає своєму синові - герою Жені Лебедина - історію про вічні цінності, боротьбу добра і зла.

Співачка поділилася своїми враженнями від роботи з маленьким актором:

"Євген – справжній актор, дуже талановитий хлопчик! Він вразив мене своєю майстерністю, дуже мужньо поставився до справжньої дорослої роботи".

Крім того, в рамках благодійного новорічного марафону "Сніданку з 1+1" Тіна Кароль виставила на аукціон лот - власноруч написані ноти авторського дитячого гімну "Україна - це ти", в кліпі на який знялися учасники "Голос.Діти - 2".

Кожен користувач сьогодні до 19:00 зможе взяти участь в аукціоні на сторінці "Сніданку з 1+1" у Facebook. Виручені кошти від продажу лотів підуть на допомогу дітям, хворим на рак крові. Побачити унікальний музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль " виробництва "1+1 Продакшн" можна в Святвечір, 6 січня, телеканалі "1+1".

Новости по теме