Тіна Кароль розповіла про участь свого сина у шоу "Голос. Діти"

Тіна Кароль розповіла про участь свого сина у шоу "Голос. Діти"

25 січня відбудеться прем'єра другого сезону шоу "Голос. Діти" 

Поделиться:

Тренер "Голосу. Діти" Тіна Кароль на співочому проекті  "1+1" пропускає крізь серце виступи усіх конкурсантів, але шанс бути частиною шоу дає найособливішим.

Співачка усвідомлює, що учасникам непросто боротися за місце на великій сцені і радить батькам завжди підтримувати своїх малюків. У інтерв'ю "Теленеделе" зіркова наставниця зізналася: відпустила би на це шоу свого сина Веніаміна, але пояснила би йому, що участь у подібному проекті – лише один із кроків на шляху до успіху.  

"Я попередила б: "Як би не склалася твоя доля на проекті, після нього життя триває. І ти ще усього можеш досягнути. Те, що відбувається за лаштунками проекту, мене дивує: батьки налаштовують дітей на те, що це їхній останній шанс. А головне, лякають: "Якщо погано виступиш, до мене не підходь". Як результат малюки лякаються і виходять на сцену скутими. Навіщо мучити дитину? Раптом це не її покликання? Та й бажання не його, а твоє, мамо.

Я, наприклад, Веню ніколи не караю – хіба кілька разів у куток ставила. Завжди намагаюся йому пояснити, розмовляти з ним на рівних.

Впевнена, що такі діти виростають вдячними, у них немає образ на батьків. І вони більш стресостійкі", - розповіла Тіна Кароль.

Нагадуємо, прем'єра єдиного вокального дитячого шоу в Україні відбудеться 25 січня о 21:00 на "1+1". 

Читайте також: Тренер "Голосу. Діти" Тіна Кароль розповіла, якому стилю надає перевагу