Тисячі українців привітали своїх близьких листівками від проекту "Голос. Діти"

Тисячі українців привітали своїх близьких листівками від проекту "Голос. Діти"

Безкоштовно надіслати листівки з унікальною маркою від шоу і улюбленими телеведучими Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим захотіли понад дві тисячі чоловік

Поделиться:

Цими вихідними на ярмарку "Різдвяний Арсенал" кожен охочий міг надіслати привітання своїм близьким в будь-яку точку України. Таку можливість надав проект "Голос. Діти" на "1+1". Безкоштовно надіслати листівки з унікальною маркою від шоу і улюбленими телеведучими Катею Осадчою та Юрієм Горбуновим захотіли понад дві тисячі чоловік, і тепер теплі слова стрімко мчать в усі куточки країни. 

"Увага, добрі і теплі слова - це найкращі ліки від усіх хвороб. І зігріють в будь-яку погоду, і підбадьорять, і проженуть геть смуток, і нагадають про головне - тебе люблять, ти потрібен!", - поділилася Наталя, надсилаючи листівку своєму братові і мамі у Вінницю.

Маленька Катюша писати ще не вміє, тому привітання до Луцька бабусі і дідуся вона намалювала, батьки допомогли їй написати адресу. А ось третьокласник Максим відмовився від чиєї-небудь допомоги і самостійно виводив кожну літеру свого послання для бабусі з Одеси.

"Електронна пошта і соціальні мережі поступово витісняють культуру поштових листівок і написаних рукою привітань. При цьому кожен з нас шалено любить отримувати саме ці вісточки "від руки". Кілька кострубатих рядків значно крутіше, ніж автоматично вичитаний комп'ютером мейл. Тому сьогодні я надсилаю листівку "Голос. Діти" всім, кого люблю - і мамі з татом, і бабусі, і сетричці в Черкаси", - розповіла студентка Оля.

А для того, щоб дізнатися поштовий індекс і точну адресу, багато учасників акції телефонували своїм близьким під час заповнення листівок. Це створило особливу атмосферу тепла, любові і турботи один про одного. Адже почути голос дітей, онуків, сестер і братів, батьків і друзів - це завжди дуже важливо і приємно. Пишіть близьким! Навіть якщо вони далеко, вони почують ваш Голос.

Нагадаємо, проект "Голос. Діти "стартує на " 1+1" вже наприкінці січня.