Топ-10 кращих цитат з фільму "Втеча з Шоушенка"

Топ-10 кращих цитат з фільму "Втеча з Шоушенка"

Дивіться вражаючу кримінальну драму "Втеча з Шоушенка" 8 лютого о 22.10 на 1+1. Фільм знятий за мотивами книги Стівена Кінга

Поделиться:

Дивіться вражаючу кримінальну драму "Втеча з Шоушенка" 8 лютого о 22.10 на 1+1. Фільм знятий за мотивами книги Стівена Кінга "Ріта Хейворт і спокута у в'язниці Шоушенк". В основу лягла історія про молодого талановитого банківського працівника Енді Дюфрейна, якого засудили до двох довічних ув'язнень, за вбивство дружини і її коханця, якого він не скоював. У в'язниці Шоушенк Енді пройшов всі круги пекла, знайшов кращого друга Реда, а згодом, вибратися на свободу.

Топ-10 цитат з фільму "Втеча з Шоушенка"

1. - Ці стіни мають одну властивість: спочатку ти їх ненавидиш, потім звикаєш, а потім не можеш без них жити.

2. - Може мені треба знайти пістолет, пограбувати магазин, вбити керуючого, щоб вони повернули мене назад додому – у в'язницю?

3. - Знаєш, на волі я був найчеснішою людиною. І таким прямим як стріла. Варто було сісти у в'язницю, і я став справжнім злочинцем.

4. - Надія - найкраща з речей. Вона ніколи не вмирає.

5. - Я був такий схвильований, що ледве міг усидіти на місці від думок в голові. Таке приємне почуття збудження відчуває тільки вільна людина!

6. - Але не папірець створює людину. І не в'язниця її знищує.

7. - Деякі речі краще залишати недомовленими.

8. - Він повз до свободи через пахнучі лайном нечистоти 500 ярдів. Я навіть не можу собі цього уявити чи, може, просто не хочу. 500 ярдів - довжина п'яти футбольних полів. Це був кидок в половину милі.

9. - Енді Дюфрейн проповз через річку лайна і виповз чистим.

10. - Вільна людина на початку довгого шляху! Я сподіваюся, що зможу перебратися через кордон. Я сподіваюся побачити мого друга і потиснути його руку. Я сподіваюся, що Тихий океан виявиться таким же блакитним, яким він мені снився. Я сподіваюся.

Дивіться фільм "Втеча з Шоушенка" 8 лютого о 22.10 на 1+1.