Тренер "Голосу. Діти" Тіна Кароль розповіла, якому стилю надає перевагу

Тренер "Голосу. Діти" Тіна Кароль розповіла, якому стилю надає перевагу

Співачка не розуміє тих, хто витрачає на речі захмарні гроші

Поделиться:

Тренер "Голосу. Діти" Тіна Кароль на концертах і фотосесіях завжди постає в ексклюзивному вбранні, однак у щоденному житті надає перевагу скромному, непримітному одягу, пише kp.ua. 

Співачка, яку називають "іконою стилю", зізналася: не розуміє тих, хто витрачає на речі захмарні гроші.

"Для інтерв'ю я одягаюся ошатно, але взагалі люблю напівспортивний зручний стиль, його завжди можна якось цікаво доповнити – хусткою, наприклад. Ще в мене є така звичка: закохалася в одну річ - і тягаю її, поки не порветься. Почуваюся трошки бабусею в цьому питанні ... Багато магазинів пропонують мені у них одягатися. Але іноді дивлюся на цінники і дивуюся: хто це купує ?! "Ті, кому бракує в житті свята", - відповідають продавці-консультанти. Мені достатньо свята і на сцені", - розповіла Кароль "Теленеделе".

Окрім того, зірка запевнила, що має невибагливий побутовий райдер: без "люксів", охорони чи розкішного авто.

"Чистий, акуратний номер, гаряча вода є, чай і мед - теж. Квіти подарували, почуваюся бажаною і коханою. Що ще потрібно? У мене немає в райдері різних надмірностей, на кшталт "поселення в королівському номері". Навіщо? Це все гординя. А перед Богом усі рівні", - поділилася Тіна.

Нагадаємо, "Голос. Діти", у якому Тіна Кароль, Потап і Наталя Могилевська шукатимуть талановитих вокалістів, стартує на "1+1" уже з 25 січня.   

Читайте також: Творці й ведучі "Голосу. Діти" розповіли, що залишилося за кадром проекту