Тренери "Голосу країни-6" розсекретили, кого візьмуть в свої команди

Тренери "Голосу країни-6" розсекретили, кого візьмуть в свої команди

Вже цієї неділі, 28 лютого, о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться прем'єра шостого сезону головного вокального шоу України Голос країни.

Поделиться:

Вже цієї неділі, 28 лютого, о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться прем'єра 6-го сезону Голос країни, головного вокального шоу України.

Дивись онлайн Голос країни 6 сезон 1 випуск 28.02.2016

У тренерські крісла проекту сяде платинова четвірка - Іван Дорн (Стицамен), Потап, Тіна Кароль і Святослав Вакарчук. Потрапити до них в команди мріють тисячі вокалістів, але пощастить лише деяким з них. Тренери Голосу країни 6 зізналися, хто здатний розвернути їхні крісла під час сліпих прослуховувань.

Популярний музикант Іван Дорн у шостому сезоні Голосу країни буде вперше здійснювати "вибір наосліп":
"Складно передбачити, які голоси мене зачеплять, але я точно знаю, що вони повинні бути "смачними". Якщо зачепило, значить це "мій" голос, не зачепило - значить не "мій". Напевно, щоб я розвернув своє крісло, я повинен відчути внутрішню гармонію".

У свою чергу кращий продюсер України 2015 року Потап розповів, що у шостому сезоні буде шукати оригінальні голоси:

"Я завжди шукаю приємні і цікаві тембри, голоси з родзинкою, з таким собі "уламочком", і в той же час що-небудь животрепетне, що чіпляє душу, - коментує він. - Все-таки голос унікальна фішка: спробуйте під час передачі, коли виходить вокаліст, закрити очі і побути на нашому місці. Уявіть собі, що ви його не бачите, зрозумійте, наскільки це важко".

Тіна Кароль, яка була тренером Антона Копитіна, переможця 5-го сезону Голосу країни, зізнається:
"Я розвертаю своє крісло до тих, хто дійсно гідний цього. Кожен раз, коли я натискаю кнопку, перш за все, хочу відзначити талант учасника, підтримати його і таким чином подякувати за те, що він класно заспівав на цій сцені".

А лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який займе тренерське крісло вчетверте, зазначає:
"Якщо раніше я ще намагався виділити якісь критерії, наприклад, кількісні, якісні, гендерні, вокальні, музичні, то зараз мені все одно, з яких країн учасники, якої статі, і яку музику виконуватимуть. Для мене в цьому сезоні існує тільки один принцип - подобається або не подобається".

Дивіться також: Найяскравіші учасники Голосу країни

Нагадаємо, в шостому сезоні Голосу країни візьмуть участь вокалісти з різних країн світу, які володіють не тільки потужним голосом, а й власним музичним світоглядом. Музикантів зі всього світу приваблює різноманітність репертуару, основну частину якого цього року складатиме українська музика.

Крім того, в Голосі країни 6 глядачі стануть ще ближчими до проекту і зможуть спостерігати за процесом створення шоу. Вони побачать весь масштабний знімальний процес зсередини, познайомляться з командою проекту, дізнаються, про що говорять тренери, коли вимикаються камери, побачать, як готуються ведучі до виходу на сцену в своїх гримерках, і відчують, що переживають учасники перед тим, як їх голос почує вся країна.

Новости по теме