Третій випуск програми "Інспектор Фреймут" зібрав рекордні показники

Третій випуск програми "Інспектор Фреймут" зібрав рекордні показники

Ольга Фреймут пожертвувала власною квартирою заради експерименту  

Поделиться:

Учора в ефірі телеканалу "1+1" вийшов третій епізод проекту "Інспектор Фреймут". Програма була присвячена домашньому персоналу й зібрала рекордні показники: за аудиторією 18-54 (Україна) рейтинг склав 5,6%, частка –
17,8%.

Згідно зі статистикою, кожен десятий українець перебуває на заробітках за кордоном, а в цей час у десяти мільйонах сімей діти ростуть сиротами при живих батьках. Тому ведуча проекту Ольга Фреймут порівняла умови праці в сім'ях за кордоном і в Україні. І виявилося, що українські роботодавці платять своїм домашнім помічникам не гірше, ніж закордонні, а ставляться з великою повагою та турботою. Зокрема, "Інспектор Фреймут" рекомендував домашній персонал сім'ї співачки та екс-учасниці групи "Віа Гра" Ольги Романовської як приклад професіоналізму працівників і сумлінного ставлення роботодавців до свого персоналу.

Також нагороди "Інспектора Фреймут" удостоїлася компанія "Vip-service", яка надає послуги няні. Фахівець, який прийшов посидіти з дітьми гостьового редактора програми, повністю впоралася зі своїми обов'язками. Аналізувати роботу няні Ользі Фреймут допомагала психолог "1+1" Марина Гуменюк.

А от компанія "Мураха", що надає послуги переїзду, не пройшла перевірку. Співробітники компанії не дотримувалися правил безпеки під час перевезення вантажів, порушували правила дорожнього руху та навіть возили клієнтів у вантажному кузові машини! "Інспекція" "кліннінгової компанії" "Мойдодир", яка робила прибирання у квартирі Ольги Фреймут, також провалилася. Співробітники зіпсували ведучій дубову підлогу, намагаючись змити природний малюнок дерева, мили посуд руками та порушували правила гігієни під час прибирання. При цьому за свої послуги співробітники компанії попросили 1900 гривень. Звичайно ж, Ольга Фреймут не могла рекомендувати таку компанію всій Україні.