ТСН представляє спецпроект до річниці Євромайдану

ТСН представляє спецпроект до річниці Євромайдану

Презентація відбудеться в межах програми Форуму Видавців у Львові  

Поделиться:

Телевізійна Служба Новин каналу "1+1" презентує мультимедіапроект "94 дні. Євромайдан очима ТСН". 12 вересня, в п'ятницю, о 16.00 у Львові в театрі ім. Леся Курбаса ТСН представить свій спецпроект в рамках програми "UkrainEUkraine  (революція-війна-культура)" 21-го Форуму Видавців.

"94 дні. Євромайдан очима ТСН" - мультимедіапроект до річниці Євромайдану. Він складається з книги, своєрідного підручника історії, що ґрунтується на матеріалах випусків новин ТСН, та з документального інтернет-проекту, де день за днем відтворено історію революції гідності в фотографіях, спогадах та відео. Презентувати мультимедіапроект до Львова приїдуть в минулому шеф-редактор ТСН, а зараз продюсер міжнародного телеканалу "Ukraine Today" Тетяна Пушнова та ведуча ТСН Юлія Бориско.

"Телевізійні новини живуть недовго – до наступного випуску новин. Проте саме вони найкраще передають дух подій, яким судилося потрапити до підручників історії", - розповідає натхненник та головний редактор проекту Тетяна Пушнова.

Книга "94 дні. Євромайдан очима ТСН" -  це колективне бачення  журналістів, операторів, редакторів і ведучих ТСН, для кожного з яких Євромайдан став не лише роботою, а й важливою сторінкою життя. За матеріалами команди ТСН в фотофактах та спогадах відтворено хронологію подій Революції Гідності.

Euromaidan.tsn.ua – це більше, ніж хронологія подій революції. В одному місці автори зібрали історію 94-х днів спротиву у текстах, відео, фото, дописах з соцмереж та спогадах. Це вражаюча історія, яку творили ми разом.

Презентація проекту "94 дні. Євромайдан очима ТСН" відбудеться 12 вересня о 16.00 у Львові в театрі Леся Курбаса за участі Тетяни Пушнової, ведучої ТСН Юлії Бориско та кореспондентів ТСН Олександара Загородгого та Наталії Волосацької. Вхід вільний.