"ТСН. Тиждень" показав сюжет-реквієм, присвячений загиблим протестувальникам

"ТСН. Тиждень" показав сюжет-реквієм, присвячений загиблим протестувальникам

Четверо загиблих, підтверджених офіційно, стали національними героями, а прощатися з ними прийшли тисячі людей.

Поделиться:

В ефірі "ТСН. Тиждень" вийшов сюжет, присвячений убитим протестувальникам. Четверо загиблих, підтверджених офіційно, стали національними героями, а прощатися з ними прийшли тисячі людей.

Вірменин Сергій Нігоян, білорус Михайло Жизневський, закатований вчений Юрій Вербицький та смертельно поранений на вулиці Грушевського Роман Сеник, якого так і не змогли врятувати лікарі - це жертви, про які говорить вся Україна.

"Цього тижня Україна перетнула межу - у протестах проти влади загинули люди, - зауважила ведуча Алла Мазур. - Досі ми пишалися тим, що всі політичні зміни у нас відбувалися безкровно. Серед чотирьох офіційно підтверджених жертв троє загинули від пострілів на Грушевського. Це при тому, що уряд і досі запевняє: міліція там вогнепальної зброї не має".

Нагадаємо, ТСН розшукала міліціонера, який оприлюднив відео зі знущаннями над голим активістом Майдану Михайлом Гаврилюком. Як шокуюче відео потрапило в Інтернет та чому правоохоронці поводяться так жорстоко, він розказав в ексклюзивному інтерв'ю.