"ТСН.Тиждень" повернувся в ефір з технологічними інноваціями

"ТСН.Тиждень" повернувся в ефір з технологічними інноваціями

Перший випуск "ТСН.Тижня" у новому сезоні 25 серпня зачарував глядачів буквально з перших секунд. Телеведуча Алла Мазур вийшла зі студії у саму гущу подій

Поделиться:

Перший випуск "ТСН.Тижня" у новому сезоні 25 серпня зачарував глядачів буквально з перших секунд. Телеведуча Алла Мазур вийшла зі студії у саму гущу подій. Навіть анонс програми, що триває менше хвилини, перетворився на справжній телевізійний екшн.

От ведуча серед тисяч учасників параду вишиванок, за мить уже серед десятків насторожених міліцейських мундирів, а потім уже на катері посеред Дніпра – пливе до пляжу нудистів! І все це реальні люди і реальні події! Без технологічних ефектів!

Хоча й технічними можливостями нова студія "ТСН.Тиждень" знову вразила. Ведуча легко телепортувалася зі студії на справжню сцену з балетом. А потім Азовське море розлилося просто на знімальному майданчику. І насамкінець туди "запливли" реконструйовані дизайнерами ТСН судна: човен чотирьох загиблих українських рибалок та корабель російської берегової охорони.

Глядачі оцінили і масштабний проект, у якому журналіст Наталка Фібріг за 7 днів проїхала 12 000 км пострадянським простором. Цивілізаційне провалля між частинами колись однієї країни, показане в репортажі, буквально змінює погляд на світ.

"Ми й надалі хочемо інтригувати глядачів буквально з перших кадрів. Сучасні технології вже дозволяють робити неймовірні речі, аби факти та цифри стали живими, шокувальними, дражливими. ТСН завжди був піонером в інноваціях, і ми не збираємося здавати позиції найтехнологічніших та найсучасніших новин", - розповів шеф-редактор "ТСН.Тижня" Роберт Опаленик.

Однією з яскравих родзинок став новий стиль Алли Мазур. Стриманий інформаційний імідж збагатився модерними романтичними елементами. Крім того, Роберт розкрив секрет відео, в якому Алла Мазур танцює гуцульський танець. Відео заінтригувало глядачів, хоча і не ввійшло в програму.

"Насправді ми зняли цей епізод зовсім не для ефіру. Це була жива реакція людей на відому ведучу, яку наші глядачі побачили раптом поруч. Коли під час параду вишиванок ми записували анонс для програми, на площі Слави змагалися творчі колективи етнічних регіонів України. І несподівано ми почули оголошення від одного з гуртів: а зараз танець для присутньої тут чарівної жінки, найкращої ведучої Алли Мазур. Це виявилися мої земляки-закарптаці з Іршавського району. Грає гуцульська мелодія, до Алли підбігає маленький хлопчик і запрошує до танцю. Це було зворушливо - Алла не змогла відмовити юному кавалерові", - розповів Роберт Опаленик