ТСН.ua – лідер серед новинних ресурсів у соцмережах

ТСН.ua  – лідер серед новинних ресурсів у соцмережах

Сторінки інформаційного порталу TSN.ua є найпопулярнішими у соціальних мережах в Україні.

Поделиться:

Аудиторія TSN.ua в соціальних мережах стрімко розвивається. Сторінки TSN.ua в Vkontakte, Youtube, Twitter залишаються найпопулярнішими в Україні.

На сьогоднішній день за новинами ТСН.ua в Vkontakte слідкує понад 370 000 користувачів. Таким чином TSN.ua найпопулярніша група не лише в Україні, а й в числі лідерів на пострадянському просторі. Також відеоканал ТСН на Youtube  найпопулярніший серед каналів українських телевізійних та інших ЗМІ, на нього підписалося вже 16 500 користувачів. А за повідомленнями ТСН.ua  у Twitterі слідкує понад 90 000 користувачів.

Також в трійку лідерів входять сторінки ТСН в Facebook  та Google+ . За оновленнями у Facebook  стежить майже 50 000 користувачів, а на сторінку в ТСН в Google+  підписалося 32 500 користувачів.

"Соціальні мережі - надзвичайно важливий інструмент для нас, - відзначає керівник "1+1 Інтернет" Вадим Осадчий. – З одного боку, це інструмент залучення додаткової аудиторії на наш сайт. Але набагато важливіше, що за допомогою соціальних мереж ми маємо можливість спілкуватися з іншою аудиторією, дізнатись про її смаки та говорити з нею однією мовою. У підсумку, це дозволяє нам виробляти саме той контент, на який очікує наша аудиторія".