ТСН.ua став рекордсменом соцмережі ВКонтакті

ТСН.ua став рекордсменом соцмережі ВКонтакті

Офіційна група TSN.ua в соціальній мережі ВКонтакте набрала 150 000 читачів. 

Поделиться:

Офіційна група TSN.ua в соціальній мережі ВКонтакте набрала 150 000 читачів. Це - абсолютний рекорд серед всіх українських ЗМІ, що мають свої профілі в соцмережах. В цілому також група ТСН увійшла в трійку найбільших "новинних" груп ВКонтакте, разом з "РИА" Новости" і Forbes.ru.

"Офіційне представництво" ТСН у ВКонтакте існує вже більше року, з того моменту, як адміністрація соцмережі дала можливість створювати у себе на сайті сторінки компаній. На своїй сторінці сторінку ТСН.ua цілодобово транслює найважливіші оновлення сайту - найсвіжіші ексклюзивні новини, фото і відео. Наша сторінка так само служить платформою для зворотного зв'язку з читачами. Всі коментарі або зауваження розглядаються редакторами, і, в разі доцільності, впливають на зміни роботи нашого сайту.

"Це великий успіх для всіх нас, - зазначила головний редактор tsn.ua Уляна Кондратенко. - Такий результат в черговий раз довів правильність обраного нами курсу на широку інтеграцію сайту з соціальними мережами. Тепер наша наступна мета - 1 млн користувачів Вконтакте на сторінці ТСН! "