ТСН.ua вшанує пам'ять Героїв Небесної сотні

ТСН.ua вшанує пам'ять Героїв Небесної сотні

Сьогодні, 20 лютого, головна сторінка сайту ТСН.ua стала чорно-білою в пам'ять про Героїв Небесної сотні

Поделиться:

Сьогодні, 20 лютого, головна сторінка сайту ТСН.ua стала чорно-білою в пам'ять про Героїв Небесної сотні, що загинули в боротьбі за Гідність українського народу.

"Ми відмовилися від звичних яскравих кольорів на сайті, щоб іще раз нагадати читачам про трагедію дворічної давності. Нам усім важливо ніколи не забувати, як це було, і якою ціною ми отримали можливість жити без страху і вільно говорити те, що думаємо", - розповідає головний редактор сайту Костянтин Войтенко.

Крім того, до річниці масових розстрілів ТСН.ua підготував спецпроект "Два роки без Небесної сотні: Нова Україна очима студентів". В рамках проекту студенти кількох вишів, які брали активну участь в Революції Гідності, звернулися до українців і влади.

"Ми вирішили дати слово тим, з кого починався Майдан - студентам. Два роки тому їх не хотіли слухати, і це закінчилося трагедією. Сьогодні, ми сподіваємося, цих розумних, патріотичних, молодих українців почує і влада, і суспільство, а їхні заклики стануть керівництвом до дії, а не просто словами", - коментує ініціативу заступник директора департаменту новин Катерина Коберник.