Турецький красень "Балі Бей" цієї п'ятниці у "Світському житті"

Турецький красень "Балі Бей" цієї п'ятниці у "Світському житті"

Напередодні свого 30-річчя у Стамбулі Бурак відповів на всі запитання телеведучої Катерини Осадчої

Поделиться:

 Балі Бей з серіалу "Величне століття" та Кямран з "Корольок – пташка співоча" (з понеділка по п'ятницю о17:10) - це все він, неперевершений турецький актор Бурак Озчивит, який вже кілька років розбиває дівочі серця з телеекранів в усьому світі.   

Знімальна група "Світського життя" стала першою з українських ЗМІ, яка поспілкувалася з актором.

Напередодні свого 30-річчя у Стамбулі Бурак відповів на всі запитання телеведучої Катерини Осадчої - навіть на дуже відверті. Уже цієї п'ятниці о 22:55 глядачі "Світського життя" дізнаються, як 10 років тому турецький манекенник ще студентом працював в Києві на модних показах хутра, а також як він зараз розвиває бізнес у власному ресторані. Катерина Осадча також дізналася, коли Бурак поголить свої легендарні вуса, за якими його впізнає весь світ!

Звичайно, піде мова і про особисте життя - чи збирається одружуватися зірковий актор, та чи готовий він вже стати батьком?

- Звісно, я мрію про це!зізнався актор Катерині Осадчій. - Я постійно на екрані, телебачення доступне всім, діти теж його дивляться. У кінотеатри ходять не всі, а ось телебачення є в кожному домі, тому потрібно дуже обережно ставитись до вибору ролей. А щодо власної сім'ї –  як Бог дасть!

Якими ще талантами володіє один з найпривабливіших чоловіків світу і коли він навідається до України? Дізнайтеся у "Світському житті" цієї п'ятниці о 22.55, на "1+1".