Турецький красень Бурак Озчивіт розповів, коли планує одружитись

Турецький красень Бурак Озчивіт розповів, коли планує одружитись

Зірка серіалу "Корольок – пташка співоча" поділився з глядачами "1+1" цікавими подробицями зі свого життя та останніми планами

Поделиться:

Символ мужності та чоловічої краси для жінок з усього світу Бурак Озчивіт поділився з глядачами "1+1" цікавими подробицями зі свого життя та останніми планами. Це відбулось під час відвертої розмови з ведучою програми "Світське життя" Катею Осадчею, що побувала у Стамбулі та завітала в гості до відомого актора.

Колишній манекенник, а тепер актор та власник розкішних вусів радо прийняв українську телеведучу. Бурак зізнався, що актором стати не планував, навіть не мріяв, але випадковість дала йому такий шанс і зараз він повністю щасливий від того. Наразі турецького красеня можна побачити на "1+1" у новій версію серіалу "Корольок – пташка співоча", але він вже дав згоду на зйомки у новому проекті! Загадково посміхаючись, Бурак Озчивіт відповів, що, можливо, для цього йому треба буде повністю змінити імідж.

Про свою надзвичайну популярність серед жінок та бажання одружитися Бурак Озчивіт відповів так: "Я соромлюся відповідати на такі питання! Я тішуся з того, що подобаюсь прихильницям не тільки в Туреччині, а й в усьому світі!  Звичайно ж, звичайно! Хто б не хотів! Та бувають різні обставини, фінансове становище, доля, врешті-решт... Такі речі важко спланувати. Як буде, так і буде!"

Крім того, Бурак Озчивіт поділився враженнями про Україну та Київ, де був кілька років тому ще у якості моделі, а також висловив надію повернутися туди ще раз за першої нагоди. Про те, як минає підготовка до втілення на екрані складних образів, підготовку до святкування тридцятиліття та безліч інших цікавинок із життя турецького актора дивіться у повній версії інтерв'ю на офіційному сайті проекту.

10 цікавих фактів про серіал "Корольок - пташка співоча