У день Святого Миколая 1+1 media перезапускають проєкт «Здійсни мрію» та роблять добрі справи для дітей, які потребують підтримки

1+1 media перезапускають проєкт Здійсни мрію у день Святого Миколая

Благодійний проєкт «Здійсни мрію» перезапускається у день святого Миколая.

Поделиться:

6 грудня, у день Святого Миколая, 1+1 media перезапускають благодійний проєкт «Здійсни мрію», прагнучи розповідати про дітей, які наближають нашу перемогу та допомагати малечі, в якої повномасштабна війна відібрала право на дитинство. Ініціатива реалізується в компанії з 2016 року, проте через велику війну рф проти України набула інших сенсів.

«Раніше в межах проєкту ми здійснювали сотні мрій маленьких пацієнтів лікарень та під час тематичних уроків вчили їх мріяти нематеріально. Проте зараз, проаналізувавши численну кількість опитувань дітей, всі, як один, мріють про перемогу України та повернення рідних і близьких з фронту. Тож через низку активностей ми повертатимемо право на дитинство всім дітям, постраждалим у війні, розповідатимемо про маленьких героїв сучасності, які збирають гроші на Сили безпеки й оборони, та через ці історії привертатимемо увагу міжнародної спільноти до подій в Україні», – прокоментувала Ольга Захарова, директорка зі стратегічного маркетингу 1+1 media.

Зірковими менторами проєкту стануть: ведучий телеканалу 1+1 Україна Тімур Мірошниченко, ведуча ранкового проєкту «Сніданок з 1+1» Неля Шовкопляс, ведучий проєкту «Ближче до зірок» на телеканалі ТЕТ, інфлюенсер Нікіта Добринін, ведуча 1+1 Марафон і ТСН Наталія Островська. Також команда «Здійсни мрію» залучатиме низку психологів, провідних вчителів. Зокрема, передбачається співпраця з громадською спілкою «Освіторія», платформою кіно та телебачення Київстар ТБ та іншими небайдужими партнерами. Про всі ключові активності 1+1 media повідомлятиме додатково на своїх ресурсах. 

Наталя Островська

До того ж вже сьогодні, 6 грудня, зіркові ведучі, Тімур Мірошниченко та Нікіта Добринін, завітають в різні освітні центри «Школи Супергероїв», аби особисто привітати дітей і вручити їм подарункові коробки від Фундації Олени Зеленської, а також презенти від телеканалу ПЛЮСПЛЮС. Також всі кошти, отримані від рекламодавців у цей день у період прайм-тайм, в першому рекламному блоці з 19:00 по 20:00, будуть направлені на підтримку дітей-супергероїв, що навчаються в цих школах при лікарнях.

Тімур Мірошниченко

Новости по теме