У ефір вийшов драматичний випуск "Хоробрих сердець", присвячений прикордонникам

У ефір вийшов драматичний випуск "Хоробрих сердець", присвячений прикордонникам

 У ефірі 1+1 вийшов драматичний випуск "Хоробрих сердець", присвячений українським прикордонникам.  

Поделиться:

 У ефірі 1+1 вийшов драматичний випуск "Хоробрих сердець", присвячений українським прикордонникам.

Журналісти проекту розшукали військових, котрі зруйнували плани ворога по миттєвому захопленню українсько-російського кордону.

Так до студії "Хоробрих сердець" прийшов полковник Сергій Дейнеко, котрий до останнього не здавав свій пост в Луганській області. Навіть більше - своїм бійцям він наказав відбиватися під Гімн України. Із бою загін вийшов без втрат.

Тим часом дружина Сергія Дейнеко народжувала під чужим ім'ям у лікарні одного з райцентрів на Луганщині. Під чужим - тому що терористи відкрили полювання на родини прикордонників.

Два місяці знаходилися у "котлі" прикордонники пропускного пункту "Довжанський". Українські військові тримали свою позицію з усіх сил, щоб не пустити ворожі сили в глиб України.

"Багато друзів, товаришів… Зранку ми ще спілкувалися, а вже після обіду хтось міг бути загиблим. Швидкість переходу у "200-ті", "300-ті" була настільки великою, що це неможливо забути", - розповів підполковник Андрій Білобородченко.

Також до студії "Хоробрих сердець" прийшов матрос Владислав Бувалкін, хоробрість якого уже стала легендою серед військових. Він самотужки пробрався на замінований "Довжанський", щоб не дати росіянам знищити прапор України. Врятований стяг Владислав приніс із собою в студію.

Повний випуск "Хоробрих сердець" дивіться онлайн.

Нагадаємо, команда "Хоробрих сердець" і компанія "1+1 Media" прагнуть полегшити службу українським військовим. За допомогою проекту розпочато збір коштів на реанімобілі для передової. На сайті http://horobri.1plus1.ua/ можна зробити благодійний внесок або взяти участь в аукціоні, лоти для якого надали відомі українці.

Ведучий проекту "Хоробрі серця" – відомий актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв.

"Хоробрі серця" дивіться на каналі 1+1 щонеділі. Початок о 21:30.