У фільмі "Різдвяна історія" відбудеться прем'єра нової пісні Тіни Кароль (ВІДЕО)

У фільмі "Різдвяна історія" відбудеться прем'єра нової пісні Тіни Кароль (ВІДЕО)

6 січня о 22:00 глядачі побачать в ефірі телеканалу "1+1" музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль".

Поделиться:

6 січня о 22:00 глядачі побачать в ефірі телеканалу "1+1" музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль". Головні ролі в ньому виконали Тіна Кароль та переможець шоу "Маленькі гіганти" Євген Лебедин.

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" - унікальний кінопроект, що розповідає про багатовікові традиції і духовні цінності, в якому давно забуті автентичні українські колядки та щедрівки отримають сучасне звучання у виконанні Тіни Кароль.

Особливістю фільму стало те, що деякі кадри знімалися в неповторних інтер'єрах  Софійського собору та Будинку Митрополита, які раніше були недоступними для таких масштабних кінознімань.

Варто відзначити, що всі музичні постановки, костюми героїв і кожен рух в танцювальних номерах можна вважати історично достовірними, адже до роботи над фільмом залучалися фольклористи та історичні консультанти.

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" зачарує не лише незвичайними постановками і приголомшливими історичними декораціями, а й графікою та спецефектами. У чарівний світ казки глядача занурять за допомогою новітніх 3-D технологій і віртуального простору, який створювався навколо головної героїні фільму.

Так, в одному з музичних номерів героїня Тіни Кароль переноситься в казковий світ, на створення якого пішло набагато більше часу, ніж тривали самі знімання.

"Чарівний світ Різдва ми створювали по крупицях за допомогою унікальних спецефектів та комп'ютерної графіки. Безумовно, це дуже трудомісткий процес, в якому мають значення найдрібніші технічні деталі - рівномірне освітлення, спеціальні костюми і техніка", - каже режисер-постановник проекту Наталія Лисенкова.

Знаковою мелодією казки стане композиція "Щедрик" в новому несподіваному звучанні, яку співачка виконає спільно з відомим дитячим хором. Також у фільмі відбудеться прем'єра нової пісні від Тіни Кароль "Віра, надія, любов".

Новости по теме