У фіналі шоу "Голос.Діти" тренери заспівають зі своїми підопічними

У фіналі шоу "Голос.Діти" тренери заспівають зі своїми підопічними

1 березня о 21:00 у прямому ефірі на телеканалі "1+1" відбудеться фінал шоу

Поделиться:

1 березня о 21:00 у прямому ефірі на телеканалі "1+1" відбудеться фінал шоу "Голос.Діти", в рамках якого буде оголошене ім'я переможця проекту.

Кращого маленького вокаліста країни визначать глядачі шляхом телефонного та смс-голосування. Лінії для голосування будуть відкриті під час ефіру.

За свою мрію у фіналі проекту змагатимуться Руслан Асланов та Роман Сасанчин (команда Тіны Кароль),  Анастасія Багінська та Іван Лєсной (команда Потапа),  Богдан Темченко та Михайло Цар (команда Наталі Могилевської).

Зіркові тренери вже не матимуть права голосу, і лише глядачі зможуть визначити, хто переможе, а хто буде змушений зупинитися за крок до мрії.

Тіна Кароль, Потап та Наталя Могилевська разом зі своїми командами спеціально для глядачів підготували декілька сюрпризів. Одним із них стане спільна пісня, яку кожний тренер виконає зі своїми підопічними. Тому зараз маленькі учасники разом із зірками увесь час проводять у репетиційних залах, обираючи пісні та готуючись здивувати глядачів.

Спеціальним гостем фіналу стануть фіналісти проекту "Голос країни.Перезавантаження" Марлен та Нікіта Алексєєв, які підготували музичний подарунок. Марлен презентує нову пісню "Любов чи обман", а Нікіта виконає вже відомий хіт "Все успеть". Автор цих композицій – музичний продюсер "Голос.Діти" та іменитий композитор Руслан Квінта.

Більш як десять тисяч анкет було зареєстровано під час кастингу, і тільки шістьом із учасників пощастило наблизитися до перемоги так близько. П'ятнадцять мільйонів глядачів будуть спостерігати за фінальною вокальною битвою у прямому ефірі та голосувати за своїх улюбленців. Хто ж зможе подолати останню перешкоду на шляху до перемоги? Стань і ти частиною грандіозного шоу, проголосувавши за одного із шести маленьких артистів, та допоможи йому втілити дитячу мрію в життя.

Дивіться 1 березня о 21:00 на телеканалі "1+1" фінал шоу "Голос.Діти" у прямому ефірі.

Більше новин на сайті golos.1plus1.ua, а також дивіться онлайн-трансляцію проекту "Голос. Діти".