У "Голосі країни" взяла участь одногрупниця Світлани Лободи

У "Голосі країни" взяла участь одногрупниця Світлани Лободи

Забута зірка потрапила до команди Сергія Лазарєва

Поделиться:

На четвертий ефір "Голосу країни. Перезавантаження" прийшла одногрупниця Світлани Лободи – Анна Зотьєва. І Сергій Лазарєв не зміг встояти перед жіночими інтонуваннями Анни, вона обрала для цього правильну пісню – Alicia Кeys "I'll keep on falling".

Аня, забута зірка 90-х, розпочала сольну кар'єру в далекому 1996 році. Вона була справжнісінькою артисткою з насиченим гастрольним графіком. Зйомки, кліпи, концерти… Дівчина крутилася у вирі шоу-бізнесу. До речі, її директором був Олександр Пономарьов. А музичну освіту Зотьєва здобувала разом зі Світланою Лободою, сестрами Завальськими та хлопцями з "Чотирьох королів".

На якийсь час Аня залишила сцену, аби виховувати донечку. Звісно, за цей період вона втратила популярність, але їй завжди хотілось знову взяти до рук мікрофон. Більше вона не змогла себе стримувати й жити без сцени,тому прийшла на особисте "Перезавантаження".

"Я народила дитину. Набрала вагу... Як у кожної дівчини, у мене виник комплекс. І на деякий час мені довелося піти з музики", - згадує учасниця.

"Голос країни" Аня розцінює, як шанс почати все спочатку. Віримо, що в команді Сергія Лазарєва їй це вдасться.