У командах зіркових тренерів шоу "Голос країни" залишилося лише 9 вакантних місць

У командах зіркових тренерів шоу "Голос країни" залишилося лише 9 вакантних місць

Вчора, 5 лютого, в ефірі каналу 1+1 пройшов п'ятий передостанній епізод "вибору наосліп" у шоу "Голос країни". Частка ефіру за цільовою аудиторією становила 18,4% (18-54, вся Україна).

Поделиться:

Вчора, 5 лютого, в ефірі каналу 1+1 пройшов п'ятий передостанній епізод "вибору наосліп" у шоу "Голос країни". Частка ефіру за цільовою аудиторією становила 18,4% (18-54, вся Україна).

До команд зіркових тренерів приєдналися 9 учасників. Цього разу лідером за кількістю обраних вокалістів став Олександр Пономарьов - він долучив до своєї команди 5 конкурсантів. Діана Арбєніна обрала двох учасників; до команд Валерії та Олега Скрипки пройшли по одному вокалісту. Таким чином, у командах зіркових тренерів вже 47 талантів.

Цього разу на сцені "Голосу країни" співали рідні сестри, співак із Нігерії, вокаліст з рідкісним тембром тенор альтіно. Сестри Васалатій чудово співають, а старша Вікторія – не тільки грає легендарну співачку Едіт Піаф у мюзиклі театру І. Франка, а й написала до вистави музику. Під час її виступу Валерія, Діана Арбєніна та Олег Скрипка танцювали, стоячи на своїх кріслах. До молодшої Віталіни на перших мекундах відразу повернувся вражений її співом Олександр Пономарьов. Рідні сестри могли стати суперницями, але цього не сталося - їх обрали різні зіркові тренери.

Мофі Араромі, співак із Нігерії, змусив розвернутися усіх зіркових тренерів. Екзотичний хлопець заспівав з такою шаленою енергетикою, що втриматись від танцю не зміг ніхто - навіть Андрій Доманський у ред-румі  почав танцювати.

Володар рідкісного голосу тенор-альтіно Михайло Брунський залишився за межами проекту - "Аве-Марія" у його виконанні не вразила жодного з зіркових тренерів.

Вокалісту Денису Барканову втретє не пощастило потрапити до "Голосу країни" - він двічі виступав у першому сезоні. Перший раз тренери не обернулися на його вокал, але Костянтин Меладзе надав йому другий шанс – включив його до повторного прослуховування, на якому у першому сезоні до складу фіналістів все ж таки потрапила Тоня Матвієнко. Тут Денису також не пощастило – йому не вистачило часу – тож він спробував свої сили втретє, вже на другому сезоні проекту. На жаль, і цього разу Денис не зміг вразити зіркових тренерів.

Наступної неділі, 12 лютого, у ефірі 1+1 пройде останній епізод "вибору наосліп". У команді Діани Арбєніної залишилось 3 вакантних місця, Олександра Пономарьова – 3, Олега Скрипки – 2, Валерії – 1.

Дивіться останній випуск шоу "Голос країни", "Виступи" талантів та їхні відверті коментарі у розділі "Новини" на офіційному сайті проекту http://goloskrainy.tv/