У мережі з'явилися перші кадри музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль"

У мережі з'явилися перші кадри музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль"

На відео видно Софійський собор з висоти пташиного польоту, а також головні герої казки

Поделиться:

Сьогодні на сайті "1+1" були опубліковані перші кадри різдвяного фільму з Тіною Кароль і переможцем шоу "Маленькі гіганти" Євгеном Лебединим в головних ролях.

На відео видно Софійський собор з висоти пташиного польоту, а також головні герої казки. За сюжетом, маленький хлопчик, герой Євгена Лебедина, отримує напередодні Різдва книгу, з якої починається його подорож у світ чарів.

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" - унікальний кінопроект в усіх відношеннях. Неймовірно красиві зйомки, неповторні інтер'єри Софійського Собору та Будинку Митрополита, ретельно відібрані старовинні колядки та щедрівки, а ще приголомшливі декорації, які передають дух Різдва, - все це глядачі побачать у нашому музичному фільмі". - говорить Володимир Завадюк, креативний продюсер проекту.

У різдвяній казці від "1+1" Тіна Кароль з'явиться в образі матері-берегині українських традицій, яка через історії про вічні цінності, боротьбу добра і зла прагне передати ці традиції своєму синові, якого грає Євген Лебедин.

У фільмі, зйомки якого проходили на території Національного заповідника "Софія Київська", прозвучать різдвяні та зимові пісні, а також автентичні колядки та щедрівки, виконані в сучасній обробці Тіною Кароль.

Глядачі зможуть побачити "Різдвяну історію з Тіною Кароль" в ефірі телеканалу "1+1" на Святвечір, 6 січня 2016 року.