У нових випусках "Вечірнього Києва" Кароль заспіває караоке

У нових випусках "Вечірнього Києва" Кароль заспіває караоке

Нові випуски розважального шоу "Вечірній Київ" глядачі зможуть побачити уже 2 листопада о 20:15 на каналі "1+1".

Поделиться:

Нові випуски розважального шоу "Вечірній Київ" глядачі зможуть побачити уже 2 листопада о 20:15 на каналі "1+1".

"Вечірній Київ" - це масштабний проект, у якому в ціле зібрано велику кількість програм, рубрик та різноманітних гумористичних елементів. Це шоу для всієї родини, гумор зрозумілий і близький кожному. Тут тільки справжні емоції, непідробний сміх і багато несподіваних сюрпризів. Випуски програми несхожі один на одний. "Ми намагалися зробити так, щоб в кожному номері була свою родзинка. Пам'ятаєте, як у фільмі "Форест Гамп" головний герой казав,що життя, як коробка шоколадних цукерок – ніколи не знаєш, яка начинка тобі дістанеться. Так і у нашому шоу – кожна рубрика несхожа на іншу, і ми весь час їх обновлюємо", - говорить Художній керівник "Студії Квартал-95", Володимир Зеленський.

Ведучі проекту Володимир Зеленський та Валерій Жидков запрошують у гості відомих людей найрізноманітніших професій: артистів, спортсменів, виконавців, бізнесменів, політиків, архітекторів, шахматистів…Ніхто із гостей заздалегідь не знає, чим для нього обернеться настільки здавалося б гостинний візит. Кожного, хто завітав до студії, чекає безліч сюрпризів. Передбачити сценарій розвитку подій в студії не може ніхто.

У проекті також присутні зіркові розіграші: у рубриці "Вас замовили" герої програми становляться учасниками несподіваної ситуації. Відомі люди становляться "жертвами" форс-мажорних ситуацій і одночасно смішних ситуацій. У нових випусках одныэю із "жертв" веселих розіграшів став співак Влад Топалов, якому довелося їхати в одній машині з вагітною дівчиною та заспокоювати її своїми піснями.

Одним із елементів "Вечірнього Києва" стали вже знайомі глядачам відео роботи "Пороблено в Україні" - пародії на відомі рекламні ролики, відеокліпи, телепрограми. А також популярна рубрика "Караоке з зіркою", героями якої в нових випусках стали Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, Віталій Козловський та інші.

Усе це масштабне дійство супроводжується живим виконанням елегантного жіночого колективу Freedom-jazz, який прямо у студії разом з гостями виконує їх пісні у своїй оригінальній обробці.