У новому мюзиклі 1+1 Кошовий перетворився на кралечку

У новому мюзиклі 1+1 Кошовий перетворився на кралечку

Євген Кошовий у жіночому вбранні був помічений на знімальному майданчику нового мюзиклу 1+1 та "Кварталу 95".

Поделиться:

До новорічних свят канал 1+1 спільно з "Кварталом 95" зняв музичний фільм "1+1 удома". Цей мюзикл дивіться в ефірі вже зовсім скоро.

Тим часом на знімальному майданчику робота не припиняється. Як з'ясувалося, одразу почалися зйомки другої частини мюзиклу, яка буде присвячена 8 Березня.

У "весняному" фільмі глядачів чекає новий закручений сюжет, причому головні дійові особи зміняться до невпізнаваності.

Так кварталівець Євген Кошовий був помічений на знімальному майданчику у жіночому вбранні. У білій перуці та з яскравим манікюром він став схожим на таку собі Мерлін Монро.

"Я граю того ж злодія, якого глядачі побачать у новорічному мюзиклі. Тільки тепер це 8 Березня", - пояснив Кошовий.

За сценарієм, його герой мусить провернути крадіжку сторіччя - і це на очах у цілого натовпу свідків. От він і маскується, щоб поближче підібратися до здобичі.

"Ви знаєте, я не прихильник приміряти жіночі образи. Але мистецтво вимагає жертв, - зізнався Євген. - Найбільше незручностей завдають перука, яка тисне, і накладні нігті, які весь час відпадають. Ну і туфлі на підборах, звичайно. Підбори хоч і невисокі, та все одно це - підбори!"

До слова, жіночі туфлі, у яких красується Євген Кошовий, 45 розміру. Їх шили на замовлення спеціально для цього мюзиклу.

А про те, що доведеться перевтілюватися у мадам, Кошовий спочатку навіть не здогадувався.

"Режисерський сценарій писався дуже швидко, але якісно. Тому я дізнався про це за 2-3 дні до зйомок", - розказав він.

Нагадаємо, новорічний мюзикл "1+1 удома" та його весняне продовження - це фільми за участю акторів "Студії Квартал 95" та ведучих 1+1.

"На Новий рік в ефір вийде перша частина частина телевізійного музичного фільму "1+1 удома", - розповів Володимир Зеленський, котрий теж грає злодія. - За сюжетом він схожий на фільм "Сам удома" з Маколі Калкіним, але в нашій історії головних героїв буде двоє, хлопчик і дівчинка, звідси й назва "1+1 удома".

Кварталівці грають бандитів. А от ролі позитивних персонажів дісталися ведучим 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Андрію Доманському, Руслану Сєнічкіну та Анатолію Анатолічу.