У переможця "Голосу країни" стріляли під час концерту в зоні АТО

У переможця "Голосу країни" стріляли під час концерту в зоні АТО

За останній місяць переможець першого сезону "Голосу країни" Іван Ганзера дав у зоні АТО понад десять концертів, які назавжди лишаться у його пам'яті.

Поделиться:

За останній місяць переможець першого сезону "Голосу країни" Іван Ганзера дав у зоні АТО понад десять концертів, які назавжди лишаться у його пам'яті, пише dusia.telekritika.ua.

"Співали для артилерії, саперів, "Айдару", 92-ої, 30-ої бригад та прикордонників. Були навіть у тих хлопців, що відбивали Мар'їнку на самій передовій. Нажаль, нам не вдалося зробити для них повноцінний концерт, але ми дуже класно поспілкувалися та заспівали акапельно", - розповів Іван і додав, що виступав, як для вояків, так і для простих людей. Із-поміж останніх, до речі, часом траплялися сепаратисти.

"Слава Богу, їм не вдалося зруйнувати наші плани. Ми відбулися частково зіпсованим настроєм. Вважаю, що такі концерти, як ми робили у місті Щастя, дуже потрібні. Адже, як виявилося, справжніх патріотів там теж багато. До мене підходило дуже багато людей, які дякували за те, що ми до них приїхали. Як сказала мені одна жіночка, нам потрібно знати, що ми не самі", - переповів Ганзера.

І згадав, що одного разу у зоні АТО мало не став мішенню.

"Вперше в житті я почув, як падає міна. Не можу навіть описати свої відчуття. Було досить моторошно та навіть трішки страшно. Також під час одного з концертів по нас стріляли з рушниці. Виступ відбувався в полі. Найближчий населений пункт знаходився метрів з 500 від нас. Саме звідти в нашу сторону і летіли кулі. Ніколи не думав, що колись в житті мені доведеться побувати в шкурі справжнього військового. Під час цієї подорожі неодноразово доводилося спати в казармах та прокидатися по команді командира".