У проекті "Голос. Діти" 100 переможців

У проекті "Голос. Діти" 100 переможців

Учасники вокального шоу "Голос. Діти" приймають перші подарунки і привітання. Незабаром старт проекту в ефірі "1+1", а поки всі 100 вокалістів отримали спеціальний приз - цілий день в "Аквапарку Юрського періоду" (ТР

Поделиться:

Учасники вокального шоу "Голос. Діти" приймають перші подарунки і привітання. Незабаром старт проекту в ефірі "1+1", а поки всі 100 вокалістів отримали спеціальний приз - цілий день в "Аквапарку Юрського періоду" (ТРЦ "Дрімтаун"). Підтримати юні таланти прийшли продюсери шоу Ірина Іонова, Костянтин Меладзе і вже відомі артисти - Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко та Наташа Гордієнко.

- Зрозуміло, що головний приз отримає тільки один зі 100 учасників. Але для нас кожен, хто прийшов на знімальний майданчик і виступив на сцені "Голос. Діти" - вже переможець, - звернулася до дітей Ірина Іонова. - Ви пройшли складний відбір з тисяч і тисяч претендентів. Тому ми даруємо вам ось такий приз - цілий день в розважальному центрі разом зі своїми батьками. Дуже сподіваємося, що у вас залишаться найприємніші враження про цей день і про наш проект.

- Хочу привітати всіх з тим, що у вас вистачило сил пройти цей складний відбір, впоратися з хвилюванням і відмінно подолати такі непрості умови нашого конкурсу: камери, знімальний графік, всього один дубль на виступ та інше, - додав музичний продюсер шоу Костянтин Меладзе . - Ви показали себе справжніми героями. Це вже чимала перемога. Я абсолютно переконаний, що саме ось тут і зараз з'являються нові справжні зірки. Серед вас є ті, хто років за 10 стане великим-великим артистом. Можливо, когось я навіть буду продюсувати. Хочу подякувати всім за те, що прийшли до нас, витратили свої сили. А вашим батькам окреме спасибі за те, що виховали таких прекрасних талановитих дітей.

Фіналісти "Голосу країни" також приєдналися до привітань продюсерів шоу.

- Перемога - це не означає бути першим. Перемога - це стати краще, ніж ти був до цього. Вам бажаю гарного настрою, а коли станете зірками, пам'ятайте, що є Костянтин Меладзе, - пожартував Арсен Мірзоян.

- На жаль, моя донька не змогла взяти участь у цьому проекті, - поділилася з дітьми Тоня Матвієнко. - А ви дуже сміливі, не всі так можуть - не злякатися камер, вийти сміливо на сцену і співати. Продовжуйте в тому ж дусі, не озирайтеся по сторонах. Товаришуйте між собою і збережіть цю дружбу на багато років. А я бажаю вам отримувати задоволення від кожного свого виступу на сцені.

- Будьте собою і ваше внутрішнє "я" поведе вас до успіху, - поділилася рецептом Наталія Гордієнко. - Ось перед вами яскравий приклад. І я, і Арсен, і Тоня не перемогли в "Голосі країни", тим не менш, сьогодні ми продовжуємо займатися улюбленою справою, співати, виступати і жити далі.

Нагадуємо, вокальна битва за головний приз - навчання в Музичній Академії Лос-Анджелеса - почнеться з етапу сліпих прослуховувань. Зіркові тренери зроблять вибір, сидячи спиною до учасників і орієнтуючись виключно на голос. Якщо наставник готовий взяти голос в свою команду і працювати з ним далі, він розгортає крісло до сцени. Таким чином, тренери сформують три команди по 15 вокалістів. Наступний етап - музичні ринги, де юні артисти зійдуться по троє в вокальних баталіях. І тільки ті учасники, які успішно пройдуть випробування, потраплять в прямі ефіри шоу.

"Голос. Діти"- з 4 листопада на "1+1".