У прямому ефірі "Голосу країни" виступить цирк "Дю Солей"

У прямому ефірі "Голосу країни" виступить цирк "Дю Солей"

Справжня казка чекає глядачів у фіналі шоу "Голос країни. Все по-чесному"!

Поделиться:

На сцену шоу "Голос країни. Все по-чесному" вийдуть артисти всесвітньо відомого цирку "Дю Солей" з номером з популярного шоу Alegria. Справжня казка чекає глядачів вже цієї неділі, 9 червня, на каналі 1+1.

Кияни побачать шоу цього літа, але глядачі "Голосу..." доторкнуться до дива раніше! 

У номері беруть участь двоє наших співвітчизників - гімнаст Денис Толстов і співачка Мар'яна Соболь.

Репетиція артистів вже відбулася у знімальному павільйоні "Голосу...", і творці шоу обіцяють - це видовище змусить глядачів повірити в чари, як ніколи раніше!

Цікаві факти

- Шоу Alegria рекордсмен за кількістю глядачів - 14 мільйонів по всьому світу.

- Музика з шоу Alegria - номінант на Греммі, двічі платиновий диск (продано більше 1 000 000 копій саундтрека), 65 тижнів у чарті Billboard, одна з найбільш завантажуваних мелодій у світі.

- Маски для птахів (головні персонажі) виготовлені і розписані вручну індивідуально для кожного артиста за зліпком його обличчя. Лише на виготовлення маски потрібно 120 годин, а всього комтюма - до 200.

Нагадаємо, у 9 червня відбудеться фінал найщирішого вокального шоу "Голос країни. Все по-чесному". Чотири вокаліста - Анна Ходоровська (команда Пономарьова), Артем Кондратюк (команда Скрипки), Тарас Мельник (команда Кароль) та Отар Немсадзе (команда Вакарчука) - у прямому ефірі будуть змагатися за титул голосу країни та унікальний контракт. Переможця виберуть глядачі!

Дивіться фінал шоу "Голос країни. Все по-чесному" у неділю о 20:15 на каналі 1+1.