У реаліті-шоу "4 весілля" перемогло козацьке весілля

У реаліті-шоу "4 весілля" перемогло козацьке весілля

На своєму весіллі Валерія та Сергій розважали гостей за козацькими традиціями – з гарматами, гострими шаблями і козацькими жартами. 

Поделиться:

Переможцями нового випуску реаліті-шоу "4 весілля" стали молодята із Запоріжжя. На своєму весіллі Валерія та Сергій розважали гостей за козацькими традиціями – з гарматами, гострими шаблями і козацькими жартами. Після загсу молодята поїхали на легендарну Хортицю. І там на березі Дніпра у справжній фортеці було влаштовано цілу козацьку виставу для гостей.

Перемогу запорізькій нареченій забезпечила її конкурентка з Києва Марта. Дівчина, яку інші наречені вважали найбільш підступною, насправді виявилася найдобрішою. Марта вирішила зробити подарунок Валерії та Сергію. Вона поставила їх весіллю аж 50 балів, і таким чином саме запорізькі молодята виграли головний приз випуску – романтичну подорож до Туреччини.

До речі, Марта – одна з найяскравіших учасниць цього сезону. Її власне весілля відбулося вночі на Лисій горі в Києві. Свою особливу сукню Марта шила власноруч з чорної і жовтої тканини. А меню було вегетаріанським.

Ще однією учасницею випуску стала Євгенія з Кривого Рогу. Її весілля вирізнялося тим, що серед гостей не було літніх людей. Це викликало подив у інших учасниць, адже це можна було зрозуміти як неповагу до старшого покоління.

А четвертою нареченою випуску стала Марія з Івано-Франківська. Її весілля було в українському стилі. А найбільше учасницям сподобалая церемонія вінчання у церкві.

Нагадаємо, у кожному випуску реаліті "4 весілля" чотири справжні наречені змагаються за головний приз – романтичну подорож. По черзі вони відвідують весілля одна одної і виставляють свої оцінки: за сукню, церемонію, банкетне меню тощо. Такою прискіпливою не буває жодна свекруха!

Дивіться реаліті-шоу "4 весілля" щовівторка на каналі "1+1". Початок – о 22:00.