У шоу "Багаті теж плачуть" починаються справжні ридання

У шоу "Багаті теж плачуть" починаються справжні ридання

У понеділок, 8 жовтня, о 20:15 на каналі 1+1 вийде 6 серія резонансного реаліті-шоу "Багаті теж плачуть".

Поделиться:

У понеділок, 8 жовтня, о 20:15 на каналі 1+1 вийде 6 серія резонансного реаліті-шоу "Багаті теж плачуть". Глядачі дізнаються, якими матерями є головні героїні Юлія Вороніна, Наталя Ветвицька та Ольга Громова, адже серія присвячена дітям і дитячим проблемам в родинах багатіїв.

Також у епізоді розкриється основна трагедія життя Камалії. Чому дружина пакистанського мільярдера заздрить його старшій доньці? Що скаже гінеколог на обстеженні з приводиу безпліддя Камалії? Чи залишається у подружжя шанс на спільних дітей? І скільки коштує суррогатне материнство в Україні?

Діснейленд у Парижі, престижна школа в Англії, розваги в модних нічних клубах Лондона – що ще треба для щастя "золотим дітям" і чому "заможні та знамениті" мами не завжди можуть знайти з ними спільну мову?

Наталя Ветвицька вирушає до найпрестижнішої закритої школи в Європі, де вчиться її син – похресник Юлії Тимошенко. Колишній чоловік Наталії – народний депутат Олександр Ветвицький, уже 8 років не приділяє рідному синові жодної уваги та не сплачує аліменти. Як гламурна мати-одиначка виховує 15-річного тінейджера, який мріє стати політиком?

Ольга Громова провідує старшу доньку в Лондоні, де та живе, вчиться і працює уже 3 роки. Мама з донею ходять до дизайнерських крамниць та ресторанів, придивляються до меблів та нерухомості у англійській столиці. Але чому Ольга називає свого молодшого сина "головним випробовуванням в житті"?

Юлія Вороніна уперше везе дітей до Діснейленду. Але чи опиниться ця прогулянка такою казковою та безхмарною?

Нові реалії зі справжнього життя заможних та знаменитих – у 6-ій серії революційного шоу "Багаті теж плачуть" (понеділок, 8 жовтня, о 20:15).