У соцмережах 1+1 media стартує спеціальна рубрика «Як ти тримаєшся?»

Як ти тримаєшся - нова рубрика 1+1 media із зірками і працівниками компанії

Це серія тематичних відео з працівниками медіагрупи.

Поделиться:

5 червня на сторінках групи 1+1 media в соціальних мережах стартувала нова рубрика — «Як ти тримаєшся?». Це серія тематичних відео з працівниками медіагрупи – зірками, продюсерами, ведучими, менеджерами та іншими плюсівцями, які розповідатимуть про свій досвід життя в умовах великої війни, про власні метаморфози та головні виклики, про те, як важливо триматися разом та підтримувати одне одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог, економіст, філософ, маркетолог: телеведучі 1+1 розповіли хто вони за освітою

«Одна з корпоративних цінностей 1+1 media — #відкритість. А в умовах великої війни та регулярних масованих обстрілів особливо важливо відкрито говорити про свої емоції, знаходити точки опори та необхідні слова. Ми повинні розмовляти одне з одним, щоб підтримувати своє ментальне здоров'я. Розповідати, як кожен із нас тримається, для того, аби знаходити сили рухатись далі в цій боротьбі та надихати одне одного», — розповіли в 1+1 media.

Першим героєм рубрики «Як ти тримаєшся?» став Єгор Гордєєв — ведучий «Сніданку з 1+1». Єгор розповів про особисті трансформації, які відбулися з ним за час повномасштабної війни, про те, як йому вдається справлятися зі щоденними викликами, про своє місце сили та багато іншого. Переглянути відео можна за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Соломія Вітвіцька, Людмила Барбір, Юрій Горбунов, Руслан Сенічкін, Єгор Гордєєв, Тімур Мірошниченко до Дня Києва розповіли про свої улюблені місця у столиці

Зазначимо, що контент рубрики буде розміщений на офіційних сторінках у соцмережах групи 1+1 media та телеканалу 1+1, зокрема: YouTube 1+1 media, Instagram, Facebook та TikTok.

Новости по теме