У Соломії Вітвіцької на Дні народження гуляли зірки "в тільняшках" і дарували книжки

У Соломії Вітвіцької на Дні народження гуляли зірки "в тільняшках" і дарували книжки

У неділю, 16 червня, на святкування 18-річчя телеведучої 1+1 Соломії Вітвіцької до столичного ресторану "Одеса" завітали понад 200 друзів

Поделиться:

У неділю, 16 червня, на святкування "18-річчя" телеведучої 1+1 Соломії Вітвіцької до столичного ресторану "Одеса" завітали понад 200 друзів. Привітати Солю, ведучу "ТСН. Особливе", приїхали шоумен Юрій Горбунов, телеведуча Юлія Бориско, ведучий Анатолій Анатоліч, генеральний директор 1+1 Олександр Ткаченко, співак Віталій Козловський, французький дизайнер Роман Баянд, дизайнер Анастасія Іванова, олімпійський чемпіон Денис Силантьєв з дружиною Інною, співачка Іларія, музичний гурт "Врода", художниця Анжеліка Рудницька, Віце-міс Усесвіт-2011 Олеся Стефанко, світська леді Наталя Ворона із співаком Андрієм Іщенко, журналістська команда "ТСН. Особливе" та багато інших.

Одним з побажань іменинниці щодо подарунка було приносити на свято українську дитячу книжку, - як варіант, можна замість традиційних квітів. Оскільки цього дня відзначається ще й День батька, було вирішено зібрати книжки для діток, яких виховують самотні татусі. Нерідко в таких родинах зростають по кілька дітей, іноді й діти-інваліди. Акцію Соломія реалізує спільно з громадською організацією "Об'єднання батьків-одинаків України".

Власне, гості постаралися. Вже зібрано 203 книжки, але це не остаточна цифра, бо книжечки ще надходять на адресу каналу від тих, хто хоче привітати Соломію.

Ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч у своєму привітанні на святі проанонсував, що Соломія Вітвіцька в новому сезоні буде з'являтися для глядачів не тільки ввечері в ефірі "ТСН. Особливе", але й зранку у спеціальній рубриці "Сніданку". Гості вітали новину оплесками й вигуками: "Соломії багато не буває!".

Роман Баянд вирішив не порушувати традиції та, крім книжки з дитячою казкою, презентував ще й сережки з перлами від Zarina. Він прилетів з Парижа на один день спеціально на свято своєї Музи. Роман зробив також особливий музичний подарунок - заспівав відомий грузинський хіт "Суліко" французькою мовою.

Дрес-код вечора - чорно-біла смужка або одеський шик. Більшість гостей сумлінно дотрималися дрес-коду, і "в тільняшках" яскраво витанцьовували та фотографувалися.

Для Соломії на святі співали Іларія, гурт "Врода", Роман Баянд, співаки Андрій Іщенко, Андрій Левицький та інші. Були ще й фокуси вiд професійних магів Романа Халасяна та Макса Таїнствєнного.

За діджейским пультом на святі грав DJ Silver.

Шеф-кухар "Одеси" Юрій Приємський пригощав гостей на честь Дня народження Соломії вишуканим меню: канапе з мусом із зеленого горошку та лосося; чері-помідорами з крабами; курячими крильцями з розмарином та чилі; лавашем з мусом з авокадо та помідорів; рисовими вулканчиками з м'ясним рагу; полуничним наполеоном... Смачним сюрпризом вечора став торт із символічним написом: "Я особлива вже 18 років з 1+1".

Так збіглося, що восени цього року своє "18-річчя" святкуватиме зі своїми глядачами і канал 1+1!