Відео-чат з учасниками "Кохання без кордонів". Задай своє питання!

Відео-чат з учасниками "Кохання без кордонів". Задай своє питання!

У Вас є шанс в режимі онлайн задати свої питання одночасно чотирьом учасникам шоу "Кохання без кордонів"! У цей день на зв'язку будуть: Чикаго, Сан -Франциско, Валенсія і Монреаль. Ви можете запитати у героїв все те, що ви хоті

Поделиться:

У ці вихідні на сайті каналу "1+1" відбудеться онлайн -конференція з чотирма учасниками шоу "Кохання без кордонів".

Відразу чотири героя шоу: Ігор Голубчик з Чикаго, Таня Колесникова з Сан- Франциско, Василь Борсук з Валенсії і Марк-Ентоні Малінос з Монреаля будуть одночасно в режимі реального часу відповідати на запитання глядачів і журналістів.

Герої ніколи не були знайомі і ніколи не зустрічалися. Вперше вони зможуть познайомитися прямо на ваших очах за допомогою онлайн-конференції. Ви зможете запитати в учасників про найпотаємніше, а також дізнаєтеся, наскільки розходяться їхні думки про одне й те ж!

Поки йде підготовка до онлайн-конференції, свої питання учасникам шоу "Кохання без кордонів" Ви можете надіслати на поштову адресу y.panchenko@1plus1.tv або ж залишити у коментарях до цієї новини.

Модератор конференції обов'язково задасть їх героям шоу "Кохання без кордонів"!

Запитання приймаються до 18.00 п'ятниці, 11 жовтня!

Побачити онлайн-конференцію Ви зможете в суботу, 12 жовтня, о 18.00!

ОНЛАЙН-КОНФЕРЕНЦІЯ ТУТ

"Кохання без кордонів" - реаліті, де головними героями стали процвітаючі емігранти з українським корінням. Новий проект - адаптація популярного формату Origin of love. Чотири героя багато років живуть далеко від України: у США, Канаді та Іспанії. У них процвітаючий бізнес і впевненість у завтрашньому дні; не вистачає лише одного, але найголовнішого в житті - другої половинки. Емігранти впевнені: кращий партнер - той, хто народився з тобою на одній землі і мислить так само, як ти. Претенденти вирушили в гості до емігрантів. Їх чекає не просто перше знайомство і адаптація в нових умовах; потенційні женихи і наречені повинні довести героям, що саме вони можуть стати тією самою другою половинкою, про яку так давно мріють емігранти. Учасники будуть жити під одним дахом з героями, спілкуватися з членами їхніх сімей, ходити за покупками і на побачення. А емігранти будуть вибирати, кого відправити додому, а кого залишити. Для 1+1 проект знімає компанія Sisters Production.