У "Світі навиворіт" найкращий танцювальний колектив Куби танцюватиме під "Океан Ельзи"

У "Світі навиворіт" найкращий танцювальний колектив Куби танцюватиме під "Океан Ельзи"

Не дивлячись на зовнішнє спостереження, допити та обшуки наші хлопці знайшли можливість потанцювати.

Поделиться:

На Різдво в стародавньому покинутому місті Теотіуакан Дмитро Комаров і Святослав Вакарчук розгорнули над Пірамідою Сонця український прапор. Зустріч була випадковою.  Знімальна група "Світу навиворіт" перебувала в Латинський Америці вже понад три місяці, і Святослав став першим знайомим обличчям, яке вони зустріли за цей час.

"У нас під музику "Океану Ельзи" минула більша частина поїздки. Коли ностальгія, хочеться містка з Батьківщиною. Наприклад, жахливі дороги в Амазонії, коли ми не могли проїхати й викликали трактор тричі. Машина тонула, ми відірвали бампер і глушник. Коли в черговий раз ми застрягли, я на повну гучність увімкнув "Я не здамся без бою", і ми просто їхали. Дуже багато спогадів пов'язано з цією музикою", - розповідає ведучий.

Працювати на Кубі без супроводу - зась, проте знімальна група "Світу навиворіт", як ми знаємо, так просто не здається. Незважаючи на зовнішнє спостереження, допити та обшуки, наші хлопці знайшли можливість потанцювати.

"Одна з візитівок незабороненої Куби - це знамениті кубинські танці: сальса, румба, реггітон . Звичайно ж, ми не могли їх оминути. Ми знайшли найкращий колектив, який являє собою танцювальне обличчя Куби. Мене ці хлопці вчили танцювати. Наприкінці уроку я вирішив зробити культурний обмін  під пісеньку "Ти ж мене підманула". Я всіх повбирав у вишиванки й сказав: "Відчувайте ритм". А потім ми поставили Вакарчука й сказали, що це наша найкрутіша українська музика. І вони показали, як їхнє серце кубинське та тіло відчуває цей ритм. Усе це ви побачите у новому сезоні, який стартує вже 29 березня".

Дмитро вважає, що цей сюжет у циклі про Кубу став найпозитивнішим. Чого коштували танці знімальній групі "Світу навиворіт"  та що чекало на них наступного дня у КГБ, дивіться у спеціальному інтерв'ю для сайту 1plus1.ua.