У ТСН.Тиждень за 12 жовтня стануть відомі ексклюзивні подробиці боїв за донецький аеропорт

У ТСН.Тиждень за 12 жовтня стануть відомі ексклюзивні подробиці боїв за донецький аеропорт

2 серйозні атаки терористів лише протягом 11 жовтня відбили українські військові в донецькому аеропорту. 

Поделиться:

2 серйозні атаки терористів лише протягом 11 жовтня відбили українські військові в донецькому аеропорту. Про це у вечірньому випуску новин повідомив кореспондент ТСН Олександр Загородний, якому вдалось потрапити всередину аеропорту. Ексклюзивні кадри того, що залишилося від будівлі, можна буде побачити вже у неділю, 12 жовтня, у ТСН.Тиждень. 

 "Аеропорт наш. Наші бійці продовжують його утримувати і захищати, незважаючи на те, що його постійно, щогодини обстрілюють. Потрапити в аеропорт надзвичайно складно, вся злітна смуга прострілюється крупнокаліберними кулеметами. Наші бійці з 95-ї аеромобільної бригади  справжнім козацьким наскоком на одній машині БМП, а "Правий сектор" взагалі на "уазику", промчали через усю злітну смугу. Очевидно, терористи просто не очікували такої спецоперації. "Уазик" підірвали, хлопці встигли вистрибнути, але згоріли усі продукти, які вони привезли нашим бійцям", - зазначив Олександр Загородний у сюжеті.

Додамо, що разом із бійцями "козацьким наскоком" через усю злітну смугу мчала і знімальна група ТСН. Загородний запевнив, що бійці тримаються, здаватись не збираються.  На камеру герої вітали рідних з Днем народження й жартували: "Єдине, що в Україні зробили добре – донецький аеропорт. Стільки бомблять, а він тримається".

Більше ексклюзивних деталей дивіться у неділю, 12 жовтня, у ТСН.Тиждень.