Учасниці проекту "Чотири весілля" підведуть підсумки 5 січня

Учасниці проекту "Чотири весілля" підведуть підсумки 5 січня

Сьогодні, 5-го січня у фінальній програмі "Чотири весілля" зберуться всі учасниці проекту.

Поделиться:

Сьогодні, 5-го січня у фінальній програмі "Чотири весілля" зберуться всі учасниці проекту. Глядачі дізнаються, що відбувалося за лаштунками одночасно із зйомками – чого коштувало дівчаткам ця участь, як вони сприйняли можливість поглянути на себе і на свою головну подію життя зі сторони. А також ми всі побачимо найулюбленіші моменти зі всього першого сезону.

Нагадаємо, що програма, яку щочетверга дивилося 6-7 млн. українців починає підготовку до другого сезону!
"Ми відкриваємо кастинг на другий сезон улюбленого шоу, - говорить продюсер Вікторія Лезіна-Масляна, - Ми запрошуємо всіх, хто хоче взяти участь в найкрасивішому народному шоу країни, і отримати незабутні враження та можливість поїхати в казковий медовий місяць. Дуже багато хто з наших учасників в справжньому житті не міг дозволити собі такого – наприклад, переможниця першої програми Маша вже побувала зі своїм чоловіком на Мальдівах – і це враження на все життя!"

Правила другого сезону будуть дещо змінені. Глядачі бачитимуть більше цікавих моментів. Якщо наречені виявлять бажання стати активними учасниками-режисерами подій – їм буде надана така можливість. Оскільки під час першого сезону дуже багато людей відзначали той факт, що дівчата-конкурсантки занижували бали своїм суперницям, в новому сезоні це буде технічно неможливо.

Дивіться сьогодні о 21:50 на каналі 1+1!