Учасниці реаліті "Мамо, я одружуюсь?" покарані за легковажність

Учасниці реаліті "Мамо, я одружуюсь?" покарані за легковажність

Сльози, ревнощі і безсонні ночі – третя серія реаліті "Мамо, я одружуюсь?" розлучила холостяків одразу з трьома дівчатами. Красуні поплатилися за легковажну поведінку.

Поделиться:

Справжні пристрасті вирували у будинку кінодистриб'ютора Максима Ковальова. Майже до сліз дівчат довів… кулінарний конкурс! Винахідлива мама Олена загадала "невісткам" приготувати для Макса пиріг з цибулею. Та, здається, дівчата не поставилися до завдання серйозно – замість кулінарних талантів дехто вирішив продемонструвати навички підлості, щедро підсипаючи сіль у страви конкуренток.

Однак розлютила Олену Дмитрівну зовсім інша подія – побачення Макса з Анею. Планувалося, що це буде поїздка на кінодром. Але красуня утнула дещо зовсім неочікуване. Вона "викрала" Макса з кіносеансу, щоб продовжити вечір на березі Дніпра. Напевно, завдяки шампанському парочка забула, що їх побачення знімається на відео – вони поводилися аж занадто відверто.

Рішення мами Олени було категоричним: Аня повинна залишити будинок. Красуня з легкістю закрутила голову Максу, і з такою ж легкістю може розбити його серце – вирішила мама.

У будинку фотографа Святослава Липинського мама Світлана теж не шкодувала "невісток". Вона загадала дівчатам приготувати м'ясо. Та це завдання стало справжнім покаранням не так для них, як для самого Славка – саме йому довелося куштувати ці кулінарні "шедеври". Тортури смаженим м'ясом чоловік пережив достойно (браво, Славко!)

Ну, яка може бути кулінарія, коли в будинку Липинських зібралися самі творчі особистості?! От конкурс талантів – інша справа. До нього дівчата готувалися з ентузіазмом. І співали, і вірші складали, а актриса Катерина навіть справжню театральну постановку розіграла.

Проте одну з дівчат Світлана Василівна все ж попросила залишити будинок – співачку Настю. Родинне життя – справа серйозна, самими піснями чоловіка не нагодуєш.

Керівник кількох АЗС Олександр Красновський цього тижня також прощався з однією з дівчат – білявкою Катериною. Мама Тетяна так і не побачила в ній майбутню дружину для сина.

Нагадаємо, під час шопінгу Катя не розрахувала гроші і поставила "свекруху" у незручне становище. Тоді Тетяна Василівна пробачила дівчині таку необачність. Однак подальші події запевнили жінку: Катя не надто підходить на роль господині.

І лише у будинку футболіста Дмитра Коваленка цього разу без жертв. Минулого тижня мама Тетяна достроково позбулася однієї з "невісток" за зухвалу поведінку на побаченні з Дмитром.  

Здається, решта красунь урок засвоїли. Майстер йоги Віолетта демонструвала суцільний аристократизм під час зустрічі з Дмитром в ресторані. Що ж, хід вдалий - "свекруха" стриманість оцінила.

"Мамо, я одружуюсь?" - найреальніше шоу про одруження на 1+1. Коли дорослі чоловіки не можуть самостійно зав'язати з холостяцьким життям, до справи беруться матусі.

Мама та одразу кілька потенційних невісток живуть під одним дахом. І все це заради того, щоб обрати для сина найкращу дружину. Попереду жорстока боротьба, підступні випробування, нервові зриви –  таким є шлях до кохання та омріяного весілля. В реаліті беруть участь одразу чотири родини "мама+син". Дивіться проект "Мамо, я одружуюсь?" щовівторка о 20:15 на каналі 1+1.