Учасниця "Голосу країни" передбачила майбутнє

Учасниця "Голосу країни" передбачила майбутнє

Коли Аліна Панькова з села Улянівка на Кіровоградщині обирала пісню для участі в сліпих прослуховуваннях" шоу "Голос країни. Перезавантаження", вона навіть уявити собі не могла

Поделиться:

Коли Аліна Панькова з села Улянівка на Кіровоградщині обирала пісню для участі в сліпих прослуховуваннях" шоу "Голос країни. Перезавантаження", вона навіть уявити собі не могла, що її слова виявляться пророчими. Адже у композиції "Eucalyptus" розповідається про людину, на долю якої випали в усіх сенсах важкі часи. Хто б міг подумати, що в день виходу програми дуже схожі настрої будуть панувати в серцях більшості українців.

"Цю пісню я почула випадково. Спершу я навіть не знала її перекладу, але одразу відчула її душею. Тепер розумію, що ці слова можна віднести і до ситуації в нашій країні. Але тоді я навіть подумати про це не могла. Так співпали обставини", - розповідає сайту каналу 1+1 Аліна.

Дівчина зізнається: ніч перед кастингом була для неї дуже важкою. Щоб встигнути в Київ вчасно, їй довелося виїхати з дому о 4 ранку, прихопивши з собою сукню, яку вважає для себе "щасливою".

"Вирішила вдягнути саме її в останній момент. Це моє випускне плаття. Воно завжди мені допомагає. До того ж, пасує до моєї ліричної пісні. Вважаю, виконавець має бут помітним, запам'ятовуватися глядачам – неважливо звичайний це концерт або кастинг", - зізнається дівчина.

Звісно, її пронизлива пісня та чудовий голос не могли залишити зіркових тренерів байдужими. До неї обернулися одразу троє з них: Ані Лорак, Святослав Вакарчук і Тамара Гвердцителі. Дівчина почула від них багато теплих слів, а Ані Лорак навіть назвала її своєю копією.

"Ані Лорак – це мій кумир!каже Аліна. - Вважаю, вона має бути прикладом для всієї нашої сучасної сцени. Прекрасна співачка, професіонал. Давно мріяла зустрітися та поговорити з нею. І моя мрія справдилася! Перше враження – вона дуже гарна людина. Яка на телебаченні – така сама в житті. В усьому підтримає, професіонал… Просто нема інших слів".

Тим не менш, на сцені дівчина на мить розгубилася і думала, чи не піти, наприклад, до Святослава Вакарчука:

"Він чудовий музикант. Але все ж я мріяла піти до Ані Лорак, тому… Я навіть уявити не могла, що ми заспіваємо з нею разом на сцені. І, думаю, це ще не кінець (посміхається). Після виходу програми в ефір мені дзвонили та писали люди з рідного села, родичі, знайомі. Приємно, що мене також підтримують прихильники Ані Лорак. Кажуть, що будуть надсилати за мене смс та мріють, щоб я дійшла до фіналу!"

Дивіться наступний випуск "Голосу країни. Перезавантаження" 9 березня о 21:00 на 1+1. Та слідкуйте за оновленнями на сторінці нашого спецпроекту "Голос Backstage" - саме там під час ефіру з'являється ексклюзивне відео з-за лаштунків.