Учасниця "Голосу країни" вийде на сцену в новому для себе образі

Учасниця "Голосу країни" вийде на сцену в новому для себе образі

Під час відеозустрічі на нашому сайті Саша Зарицька розповіла, як готується до "Нокаутів"

Поделиться:

Підопічна Ані Лорак Олександра Зарицька запам'яталася глядачам "Голосу країни" не тільки гідним виконанням, а й і яскравим образом. На відборі наосліп вона запалювала у яскравій рожевій шапці. Під час відеозустрічі на нашому сайті дівчина зізналася, що у такому вигляді постала не просто так.

"Я в головних уборах почуваюся впевненіше", - зізналася учасниця й розповіла, що чимало прихильників прагнуть придбати шапку, в якій вона почула "так" від Ані Лорак.

На канал "1+1" Саша теж прийшла у капелюсі, проте заінтригувала, що в подальшому раунді – "Нокаутах" її образ зміниться.

"У мене буде більш класичний стиль. Я мінлива й можу виглядати по-різному", - сказала Зарицька й здивувала, що в житті гардероб їй добирає бабуся. На проекті ж вона довіряє професіоналам.

"Я приношу одяг. І кажу, що виступатиму в ньому, а вони відповідають: "Ні" (сміється) й тоді добирають інше вбрання. До прикладу, я була в сукні й болеро, а вони порадили вдягнути зверху куртку. Звісно, у ній мені було краще. Вони знають, що роблять!" - переконана дівчина.

Фахівці зі стилю й візажу, музичний продюсер, і, звісно, наставниця зроблять усе, що від них залежить, аби на "Нокаутах" Саша виступила гідно. Та й сама Зарицька не планує байдикувати:

"Нокаути – дуже складні для мене. В попередньому етапі я могла покластися на напарницю. Було не так страшно, а тепер треба виконувати пісню самій. Це складно. До того ж, композиція буде дуже голосиста. Помилитися не можна. Кожен огріх буде дуже помітним. Тому готуватися треба щодня".

Не пропустіть "Голос країни. Перезавантаження" вже цієї неділі о 21.00.