Учасниця проекту "Голос.Діти-2" розповіла про свою участь у "Дитячому Євробаченні-2015

Учасниця проекту "Голос.Діти-2" розповіла про свою участь у "Дитячому Євробаченні-2015

Подробиці дивіться  у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1".

Поделиться:

13-річна Анна Тринчер, учасниця другого сезону проекту "Голос.Діти" на "1+1", представлятиме Україну на міжнародному Дитячому конкурсі пісні Євробачення-2015.

В ефірі "Сніданку з 1+1" дівчинка розповіла, що 21 листопада виступить у столиці Болгарії місті Софія з піснею "Почни з себе", яку виконає на англійській і російській мовах.

"Головний меседж цієї пісні я виконаю англійською мовою, щоб всі гості Євробачення змогли його зрозуміти", - розповідає Аня.

Підопічна Наталії Могилевської у проекті "Голос.Діти" також розповіла, що представляючи Україну на престижному міжнародному конкурсі, відчуває велику відповідальність за всю країну і переживає.

У другому сезоні "Голос.Діти" Анна Тринчер запам'яталася глядачам проникливим виконанням пісні групи The Beatles "Let it be". На "сліпих прослуховуваннях" за право взяти дівчинку в свою команду боролися відразу два тренери - Тіна Кароль і Наталя Могилевська, але Аня вибрала останню.

Крім того, глядачам запам'яталася зворушлива романтична історія, яка сталася на проекті між Анею та іншим підопічним Наталії Могилевської Михайлом Царем. У прямому ефірі на очах у всієї країни Міша зізнався Ані у своїх почуттях і подарував їй сережки.

Тепер ми побачимо Анну Тринчер 21 листопада на сцені міжнародного Дитячого конкурсу пісні Євробачення-2015 в столиці Болгарії місті Софія, де вона разом з представниками ще 13 країн змагатимуться за перемогу.