Учасник "Голосу країни" Ігор Грохоцький розповів про свої подальші плани

Учасник "Голосу країни" Ігор Грохоцький розповів про свої подальші плани

Колишній футболіст київського "Динамо" поділився враженнями про проект каналу "1+1".  

Поделиться:

Колишній футболіст київського "Динамо" поділився враженнями про проект каналу "1+1".

Підопічний Святослава Вакарчука виявився одним з найцікавіших учасників проекту. Ми вже писали про те, що 21- річний Ігор Грохоцкий раніше професійно займався футболом, але через серйозну травму був змушений залишити спорт і шукати себе в іншій сфері. Днями Ігор відвідав прес-центр "Комсомольської правди", де в ході онлайн-конференції відповів на запитання наших читачів.

"Я дуже радий, що потрапив на цей проект, – зізнається хлопець. – Для мене "Голос країни" – це свого роду "перезавантаження" всього життя , адже я до недавнього часу всі сили віддавав футболу. А коли настав період, і довелося зрозуміти, що далі нічого не вийде, система в плані спорту вимкнулася... І тепер дуже хочеться реалізувати себе в музиці, вокалі. Зараз активно займаюсь не тільки вокалом, а й сценічним мовленням – хочу стати артистом високого рівня. У планах також є навчання за кордоном".

Цілком імовірно, що вокальні здібності Ігоря передалися йому у спадок.

"У моєї бабусі дуже хороший народний вокал, – розповідає Ігор . – У дитинстві завжди любив слухати її пісні. Мій дідусь по лінії батька співав у церковному хорі, проте тато і мама ніколи з музикою пов'язані не були. Пам'ятаю, що в 10 років у мене було два варіанти: співати або займатися футболом. Але так як всі хлопці в моєму віці захоплювалися футболом, я взяв їхній приклад. До того ж, в той період це захоплення менше било по кишені. Але коли співав на сімейних урочистостях, то помічав, що людям це подобається. Та й хлопці з команди завжди говорили, щоб я продовжував розвивати ці здібності".

 Повну версію онлайн-конференції дивіться тут.

 

Нагадаємо, що вже цього вівторка на всі ваші питання відповість учасниця проекту Брія Блессінг.