Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв розповів про майбутній кліп та зізнався, за кого вболіватиме

Учасник "Голосу країни" Нікіта Алексєєв розповів про майбутній кліп та зізнався, за кого вболіватиме

Підопічний Ані Лорак розповів, на яку пісню хотів би зняти кліп

Поделиться:

Кожен учасник "Голосу країни. Перезавантаження" прийшов на проект із мрією здобути визнання і зіркових наставників, і глядачів. Підопічному Ані Лорак Нікіті Алексєєву вдалося і перше, й останнє. Та, попри це, прощатися зі співочим шоу хлопцеві не хотілося.

Під час онлайн-конференції на Tochka.net Нікіта розповів, як пережив програш і за кого тепер тримає кулаки на проекті.

Нікіто, Ані Лорак подарувала тобі зйомки кліпу. Завдяки цьому ти сприйняв програш менш болісно?

Певна порція негативу з приводу того, що я покинув проект, звісно, була. Але я продовжую жити далі й розвиваюся як музикант. Я дуже вдячний Ані Лорак за ті емоції і за той підхід, який вона знайшла. Кароліна хороша людина, яка допомогла мені повірити в себе. І я справді не очікував від неї такого подарунку. Безумовно, я щиро вдячний.

Чи знаєш ти, на яку пісню зніматимеш кліп? Чи є якісь обмеження з приводу цього подарунку: часові, щодо локації чи самої пісні?

Минуло усього п'ять днів, і я з нетерпінням чекаю на зустріч із Кароліною, аби обговорити це питання. Ми братимемо до уваги український ринок, тому, імовірно, будуть якісь обмеження. Мені би дуже хотілося зняти кліп на рокову композицію. Це може бути і драйвова, і лірична пісня. І обов'язково – мають бути живі інструменти. Точніше поки не скажу.

Що було для тебе найскладнішим на проекті?

Насправді було багато складних моментів під час мого перебування в шоу. Найбільш нервовими були хвилини перед виходом на сцену: у мене надзвичайно пересихало в горлі. Було важко. У якийсь момент на проекті мої емоції були на межі і в мене навіть був занепад сил. Можливо, зараз я відшукав якусь золоту середину в усьому цьому.

За кого тепер уболіваєш на "Голосі країни"?

Ясна річ, за учасників нашої команди. Сподіваюся, що хтось із них таки переможе. Марлен і Мегі дуже світлі люди й найсильніші вокалісти з тих, хто  лишився на проекті. Я голосуватиму за них обох. Але за Мегі віддам на один голос більше, бо вона на цьому шоу за двох.

Як тебе змінив "Голос країни"?

Я став упевненішим у собі. Менше нервуюся й частіше усміхаюся. Це саме те, над чим мене просили працювати. Тож я намагаюся. Можливо, мені навіть вдається. А так у принципі нічого не змінилося. Зіркової хвороби в мене немає! Я абсолютно той самий Нікіта Алексєєв, простий хлопець, який хоче тішити людей музикою. 

Наступний епізод "Голосу країни. Перезавантаження" дивіться 1 червня о 21.00 на "1+1".